Система Mole: автоматизовані трубопроводи для доставки товарів під землею

Беручи до уваги той факт, що сьогоднішній світ схиблений на повітряних безпілотних літальних апаратах та ідеях транспортування вантажів без участі людей, ця нова система може привернути до себе достатньо уваги громадськості. Такий трубопровід може забезпечити поставку товарів так само швидко, як і всі безпілотники, лише за допомогою магнітно-хвильового двигуна і по підземних трубах.

Ми звикли до того, що трубопровід використовується для перевезення рідин наливом під землею — в тому числі води, відходів і палива. Тут же дана система пропонує робити щось подібне з твердими тілами, і якщо цей проект вдасться втілити, то можна було б революціонізувати ланцюжок поставок як локально, так і глобально. А наразі, коли такої транспортної системи у нас в країні не існує, тут http://eurotransn.com.ua/lcl_perevozki можна замовити перевезення різноманітних вантажів традиційними видами транспорту.

Як і пневматичні труби або підземні поїзди новітнього століття, ця розроблена у Великобританії система є повністю автоматизованою і захищеною від одного кінця до іншого. Один вагончик здатний перевозити два вантажних піддони використовуючи існуючу підземну інфраструктуру. Собівартість такої доставки склала б близько 10% від вартості використання традиційних наземних методів. Можливість використання вантажних піддонів робить цю систему повністю сумісною з іншими системами транспортування.


.
Компанія пишається тим фактом, що така система екологічно безпечна і енергоефективна, при цьому, доставка може відбувається безперебійно, в режимі 24/7, також може здійснюватися автоматичне завантаження та розвантаження. Існують і інші переваги, як, наприклад, скорочення числа дорожніх заторів на вулицях.

Система вже пройшла серію тестів, спочатку планується розгорнути її в області добувної промислового, сприяючи доставці різноманітних грузів в шахти і на підприємства. У кінцевому рахунку, основною метою є створення невеликих бізнес-каналів для використання їх у комерційних цілях.