MIXBAG - універсальна сумка-трансформер

До простих і елегантних речей ставиться, мабуть, найширший спектр вимог споживача. Така річ повинна бути зручною, стильною, практичною, функціональною, компактною... Це стосується як технічних гаджетів, на кшталт телефону або планшетника, так і одягу або аксесуарів, наприклад сумки.

Якість і стиль - головні складові для сучасної жіночої сумочки, а тут svyato.top якраз і представлено цей товар у широкому асортименті на різний смак.

Підприємець і мотомандрівник Олексій Коровін каже: «Люблю універсальні речі: щоб на всі випадки життя, щоб все необхідне було при собі, щоб, де б не знаходився - відчувати себе як вдома. Довго шукав таку річ серед “сумкових”, але, на жаль, марно...»

Так у нього народилася ідея створення універсальної сумки-трансформера MIXBAG, для людей з подібним підходом до вибору речей для повсякденного динамічного міського життя, для тих, хто живе в русі, хто цінує універсальність і оригінальність речей.

Універсальність MIXBAG полягає в тому, що вона може трансформуватися. Якщо потрібна сумка для документів і різних дрібниць на кшталт телефону, ключів, блокнота і ручки, то можна відстебнути маленьку сумку і не брати з собою все інше. І навпаки, коли потрібна сумка для більш габаритних речей, можна розкрити кишеню-рюкзак в задній частині сумки і збільшити об’єм майже у два рази.



Всередину поміщається багато всяких потрібних і не дуже речей: від брелока до iPad - для всього є окремий кишеню і своє місце. На маленькій сумці є кишеня з перегородкою, трансформує внутрішній простір кишені, і карабіном для ключів. Цю універсальну сумку можна носити десятьма різними способами, і не суттєво яким чином ви пересуваєтесь: пішки, біжете, чи знаходитесь у транспорті - MIXBAG підлаштовується під будь-яку ситуацію.

Аксесуар представлений у двох кольорах, сірому та коричневому, і виконаний з котону з приємною фактурою. Підкладка зроблена з вологонепроникного нейлону, а фурнітура - з легкого і міцного пластику.