Порохотяг-рукавичка: прибирання стане зручнішим!

Витирання пилу протягом багатьох століть вважалося процедурою досить рутинною, неприємною, пов"язаною в більшості випадків зі значною витратою часу і енергії. Зрештою, і на сьогоднішній день ще не вдалося зруйнувати цей стереотип. Але радує, що роботи ведуться і диво-майстри пропонують нам еволюційну модель, яка нічим не нагадує класичний порохотяг.

Вони зменшили розмір і зробили цей домашній гаджет для прибирання набагато доступнішим і приємнішим для виконання важливої місії збереження чистоти в оселі.

Отож, один з найбільш маленьких і, що найголовніше, дуже зручних порохотягів недавно представив широкому загалу італійський дизайнер Крістіан Саллюстро.
Порохотяг Magic Glove виготовлений у формі рукавички, яку для початку роботи необхідно надіти на долоню. Складається він з двох частин. Перша - це браслет який чіпляється на зап’ясті і в якому знаходиться маленький моторчик що і створює тягу для прибирання сміття. Моторчик може підживлюватись як від розетки безпосередньо,так і працювати автономно завдяки невеликій батареї.



Друга частина - це сама щітка, яка розташовується на долоні. На відміну від інших щіток вона практично не засмічується і дуже зручна для використання.

Звичайно, весь будинок, особливо, коли йдеться мова про значну квадратуру, прибирати таким порохотягом немає сенсу, тут потрібні більш потужніші і ефективніші моделі, які можна, наприклад, придбати на http://tehnik.od.ua/pylesosy/, а ось для прибирання і чищення меблів та деяких закутків у нашому будинку він буде досить доречним.

Крім такої переваги, як утилізація пилюки у важкодоступних місцях, потрібно відзначити той факт, що він займає дуже мало місця, а через оригінальний вид зовсім не нагадує класичний апарат. Подібний hi-tech гаджет викличе цікавість у гостей, які навіть не підозрюють, що це таке!

Експериментальні зразки  Magic Glove були зроблені в різних кольорах. Про масовий серійний випуск ще рано говорити, оскільки, за словами розробників, ця техніка ще недостатньо розкручена, і як наслідок - низький споживацький попит.