Клевань. Тунель кохання

На світі чимало прекрасних романтичних місць, які споконвіку манять до себе закохані пари з усього світу. Париж, Венеція, Балі... Є такий романтичний епіцентр у в Україні, а називається він "Тунель кохання". Уявіть собі кілометр зеленого тунелю з дерев і чагарників, який був створений не майстром-садівником, а самою природою і... звичайним поїздом.

Місце знаходження Тунелю кохання сьогодні відомо практично всім українцям, які хоч раз шукали романтичні місця для прогулянок або для фотосесій. Хоча до того часу, як кілька років тому японська компанія Fujifilm на зняла там рекламу, цю місцину мало хто відвідував.

Це красиве місце знаходиться неподалік від селища Клевань Рівненської області, прямо над залізничним полотном, яке з’єднує селища Клевань та Оржів. Густопосаджений ліс і кущі своїми тісно-сплетеними гілками колись утворили над залізничним полотном справжні непрохідні хащі, через які багато разів проїжджав поїзд, формуючи тим самим, цей дивовижний Тунель.

Це справжній природно-технічний феномен, який тепер служить місцем романтичних побачень. Деякі стверджують, що раніше ця дорога вела в секретну військову частину, тому дерева садили дуже густо і близько до дорожнього полотна для того, щоб маскувати пересування поїзда.

Розповідати про Тунель кохання можна довго, але навіть найкрасномовніші фрази не зрівнятися з тими почуттями, які відчуваєш, коли йдеш з коханою людиною по довгому зеленому фантастичному тунелю якому не видно кінця!



Багато вірять, що загадане бажання закоханою парою, яка пройшла весь тунель і щиро люблять один одного, обов’язково здійсниться. Досить гарною традицією тут служить висаджування квітів закоханими парами, які символізують почуття закоханих.



Відвідувати цю романтичну місцину можна в будь-який час року. Найпопулярніше час це звичайно ж весна та літо, коли Тунель весь в зеленому листі. Восени він набуває різноманітних квітів від полум’яно-жовтого до яскраво-червоного. Дуже цікаво Тунель виглядає і взимку, нагадуючи казки про Снігових королев і зачаровані міста.



Які зараз відбуваються культурні події у Києві, куди піти на вихідні, чим кормлять і як розважають у популярних столичних клубах, кафе, ресторанах? Щоб не витрачати дорогоцінний час на пошуки потрібної інформації, скористуйтесь послугами moow.life, це надійни Ваш інформаційний гід і порадник на всі випадки життя!