Смартфон Kyocera Torque G02 не боїться солоної води

Компанія Kyocera продовжує свою місію по випуску доступних протиударних телефонів для експлуатації в суворих умовах. Міцні телефони японської компанії відрізняються підвищеною стійкістю до ударів і обіцяють захист від усіх негараздів: спеки, холоду, пилу, падінь. І компанія лише розширює ці можливості. Нещодавно був анонсований телефон, який спокійно може перенести занурення в морську воду.

Смартфон отримав назву Torque G02. І це перший водостійкий android-телефон, який може здійснювати підводну зйомку. У нього навіть є особлива кнопка для того, щоб робити фотографії на глибині і записувати відео. Це дуже надійний смартфон, втім, якщо і навіть з ним станеться якась поломка, тут http://remontsot.ru/tseny/remont-sotovykh-telefonov.html завжди можна замовити якісний ремонт.

Перший морський водостійкий смартфон походить від оригінальних Torque Brigadier, які хоч і були захищені від води, але тільки від прісної. Вони були швидше призначені для військово-польових потреб, пропонуючи солдатам спокійно бігати крос і долати перешкоди без страху, що їх засобу зв’язку прийде кінець при подоланні першого водного рову.

Тorque G02 ж створений для тривалих занурень з дайверами, і пропонує знімати морські глибини, або робити селфі з рибками з усіма можливостями професійних підводних камер. Програмне забезпечення телефону включає в себе навіть підводний режим, який обіцяє зберегти кольори яскравими при прив’язці знімків до умов морського життя.

Виробник не передбачає, що на глибині ви будете шукати режим підводної зйомки в налаштуваннях телефону, тому просто виділив під підводну зйомку окрему кнопку. Натиснути на кнопку дуже легко, так як телефон адаптований під роботу і в рукавичках, які є частиною водолазного костюма. В доповнення до готовності до глибоководних занурень Kyocera Torque G02 готовий до зустрічі з пиловими бурями і тропічними дощами.

Цей телефон був протестований на стійкість до вологості і перепадів екстремальних температур. Смартфон навіть тестували на циклах заморожування та танення. Це означає, що телефон буде працювати навіть в умовах Крайньої Півночі, якщо ваші глибоководні занурення не обмежаться екваторіальним поясом і районами теплого моря.