Dubai Miracle Garden — найбільший квітковий парк у світі

Дивовижною пам'яткою столиці ОАЕ є найбільший у світі квітковий парк Dubai Miracle Garden. Приголомшливо красивий дубайський Сад Чудес дійсно можна назвати справжнім дивом – такої яскравої квіткової розкоші більше не побачити ні в одній країні світу!

Сад Чудес в Дубаї – прекрасний оазис у світі безкрайніх піщаних пагорбів. Навіть якщо ви вже встигли побачити цей запашний квітковий рай, то обов’язково захочете повернутися сюди знову. Площа парку становить 72 тис. кв/метрів, а протяжність його доріжок - 4 км. У строкатій квітковій пишності можна розрізнити рослини понад 60-ти різних колірних відтінків.

Не знаю чи замовляли місцеві квіткові дизайнери насіння петунії, але ця красива яскрава квітка стала би достойною окрасою цієї унікальної флористичної оази.



Однією з унікальних родзинок Dubai Miracle Garden є занесена в Книгу рекордів Гіннеса квіткова стіна довжиною 800 метрів і заввишки 3 метри. Тут же знаходиться найбільший в світі вертикальний сад, який представляє собою десятиметрову квіткову піраміду.



Чудовий Сад чудес у Дубаї відкрився у 2013-му році на День святого Валентина і був приурочений до популярного у всьому світі свята Дня всіх закоханих. Не дивно, що квітковий сад став найромантичнішим місцем Об’єднаних Арабських Еміратів, де зізнаються в коханні і роблять пропозиції руки і серця.

Dubai Miracle Garden був спроектований студією ландшафтного дизайну Akar, якій і належить цей прекрасний парк. Над створенням квіткового оазису працювали фахівці з Європи та США. До відкриття парку тут зростало 45 видів різних квітів, які до цього ніколи не росли на території ОАЕ. В саду можна побачити величезну кількість різних видів петуній, тут ростуть герань, колеуси, лобелія, чорнобривці, календула і багато інших квітів.

Особливою любов’ю у відвідувачів парку користуються сім квіткових арок у вигляді сердець. Радують око квіткові річки та водоспади, вкриті квітами садові будиночки та інші оригінальні рішення кращих майстрів ландшафтного дизайну.