Інтерактивний світильник – хмара Smart cloud

Інтерактивний підвісний світильник у вигляді грозової хмари? Чому б і ні – оригінальна ідея цілком може сподобатись любителям розслабитися в домашньому теплі і затишку під шум грому та ударів блискавки. Тим більше, що сучасні технології цілком дозволяють зробити такий світильник багатофункціональним: від зміни яскравості і колірних відтінків освітлення до оригінальних звукових ефектів.

LED-освещение на сегодняшний день является самым перспективной технологией, но зачастую стоимость явно «зашкаливает». Между тем  Светодиодные прожекторы цена в магазине kd-svet.com.ua достаточно доступная, можете сами убедиться.

В життя ідею хмари-світильника втілив молодий американський дизайнер Річард Кларксон і його помічники – співробітники студії Richard Clarkson Studio. Представлена ними «Розумне хмара» Smart cloud получилась справді багатофункціональною. А саме така, що включає в себе можливості:

- світильника і нічника з регулюванням яскравості освітлення, з колірними ефектами;

- системи бездротових динаміків 2.1, яка відтворює музику зі смартфона, планшета або комп’ютера і одержує сигнал через Bluetooth;

- інтерактивного предмета обстановки, що відтворює звуки дощу і грому одночасно з візуальним ефектом по команді з пульта ДУ або наближення користувача до «Розумної хмари».


Наділений унікальним дизайном зовні пристрій одягнено в кожух з пухнастого валяного матеріалу в губчатому корпусі. Всередині ж розташована складна електронна начинка – з детектором руху, бездротовими динаміками і системою освітлення на основі потужної світлодіодної лампи від Philips.

А ось вартість багатофункціонального світильника-динаміка Smart cloud досить висока і відповідає рівню ексклюзивного дизайнерського виробу: в онлайн-магазині студії Richard Clarkson Studio ціна становить нескромні $3 360.