У Японії зростає популярність весіль без наречених

В Японії все більшу популярність набирають весілля без участі нареченого, повідомляють ЗМІ. Такий захід призначений спеціально для ділових жінок, які весь час витрачають на роботу, і просто не знаходять навіть хвилинки на формування майбутньої сім'ї.

Для чарівних наречених тут http://novias-wedding.com.ua/ ми підібрали неповторні колекції ексклюзивних весільних суконь від найкращих світових дизайнерів. Дійсно, королівський подарунок від весільного салону Novias!

Послуги з організації так званої «сольної» церемонії активно просувається японська компанія Cera Travel, власне якій і належить ця ідея.

Замовляючи послугу «сольне весілля», самотні дами можуть розраховувати на дводенну весільну «пригоду». Їм належить вибрати сукню, відвідати салон краси, щоб привести себе в порядок для відповідальної події. Зайнятим леді зроблять відповідний макіяж і зачіску.

Далі - справжня весільна фотосесія, на яку дозволяється покликати вподобаного чоловіка. Все завершиться офіційною церемонією одруження (щоправда вона не є юридично законною), та святкуванням у формі бенкету з родичами і друзями та іншими запрошеними гостями. Все пройде протягом двох днів.

Послуга зіграти «сольне весілля» стала доступною для мешканок Японії з червня минулого року. Вже більше десяти жінок скористалися вигідною пропозицією. Повна організація незвичайного одруження та його проведення коштує 2752 доларів США. Це досить дешево в порівнянні з традиційними японськими весільними церемоніями з участю нареченого.

Крім білого плаття нареченої, дівчатам і жінкам пропонують національні костюми Японії, серед яких наряд гейші. Їх беруть в основному напрокат для фотосесії в оригінальному образі.

Можна зрозуміти, жінки зараз емансиповані, не бажають витрачати свій час на чоловіка, дітей і домашні клопоти, але навіщо весь цей весільний цирк?  Ну не знаю, може якась дитяча мрія: фата, плаття нареченої, інший весільний антураж.