Mercedes McLaren перетворили в шедевр ювелірного мистецтва

Машина на фото називається Anliker McLaren SLR 999 Red Gold Dream. Колись вона була звичайним серійним спорткаром Mercedes SLR McLaren, але їй не пощастило потрапити в "чіпкі лапи" швейцарського художника-дизайнера Уелі Анлікера (Ueli Anliker), якого зовсім не приваблює традиційна автомобільна естетика. Надто вже дешево вона виглядає!

Сама назва “Red Gold Dream” (червоно-золота мрія), свідчить про наявність в оздоблені автомобіля значної кількості золота, а ще тут є рубіни, і інші дорогоцінні камені. Таку розкіш, звичайно ж, можуть собі дозволити лише ті, у кого “гроші кури не клюють”, рядові ж автолюбителі їздять на простіших авто, які на жаль частенько ламаються, і якщо у вас “полетів” амортизатор, тут http://optimal-auto.com.ua/?action=select&pref=sb можна придбати його по доступній ціні.



Ви запитаєте: “Скільки це коштує?” Як щодо позолочених (24-каратним золотом) колісних дисків і гайок, інкрустованих рубінами, а також рубінове покриття рукоятки важеля перемикання передач за 5,4 мільйона доларів?



Дизайнер на цьому не зупинився: позолота з’явилась навколо фар і на дверних порогах, а інтер’єр отримав золоту обробку, включаючи рульове колесо. Червона фарба, котрою покритий кузов теж має золотий вміст, а саме в ній розчинено майже 5 кг щирого золотого пилу, що в перерахунку на “зелені” становить приблизно  300 000 $, причому її нанесено аж 25 шарів!

На рахунок потужності двигуна, то за словами Уелі Анлікер, потрібно ще попрацювати, дизайнер прагне довести цей показник до рівня  1000 кінських сил.

Якщо ви побоюєтеся крадіжки, то дизайнер гарантує вам спокійний сон. Автомобіль оснащений системою GPS-стеження, а двигун глухне в разі, якщо сторонній намагається викрасти вашу “червоно-золоту мрію”.

За своє творіння майстер розраховує отримати 11 млн. доларів. І, якщо серед відвідувачів сайту з’являться бажаючі його придбати, то слід поквапитися, бо потенційні покупці з Китаю та Близького Сходу вже цікавилися цим унікальним “Red Gold Dream”.