Гірськолижні окуляри Recon Transcend: гідний конкурент Google Glass для лижників

Екстремальні види спорту - заняття досить небезпечне. Лижники і сноубордисти ретельно вивчають трасу перед спуском і екіпіруються життєво-важливими предметами. Але з появою інтерактивних окулярів Recon Transcend, заблукати або загубитися на схилі буде практично неможливо, адже гаджет надає супутникову карту місцевості, а також показує інформацію про рух спортсмена.

Відомий виробник спортивних окулярів Zeal Optics спільно з компанією Recon Instruments створили інноваційні окуляри Recon-Zeal Transcend, оснащені GPS модулем і вбудованим дисплеєм, на якому відображається вся необхідна лижнику інформація. Відзначимо відразу, що окуляри розрізняються між собою кольором лінз.

За аналогією з шоломом пілота сучасного винищувача, окуляри Recon-Zeal Transcend відображають на мініатюрному дисплеї разноманітну інформацію, яку вони отримують від GPS приймача. В реальному часі присутні відображення поточної швидкості, висоти, координат, дані про пройдені відстані, температур, інші кліматичні параметри. Вся інформація зберігається і може бути оброблена на комп’ютері за допомогою спеціального програмного забезпечення, яке входить в комплект окулярів.  Ви можете переглядати дані пройденого маршруту з допомогою супутникових карт Google Maps, на тлі яких буде детально промальований ваш шлях і збережені точки маршрута.

Як бачимо, функціонал цього високотехнологічного гаджету досить великий і корисний, а якщо ще тут http://skirental.kiev.ua/shop/odezhda-c38 придбати якісне тепле гірськолижне вбрання, то можна з упевненістю стверджувати про достатній комфорт і безпеку людини на трасі.


Окуляри Recon-Zeal Transcend майже не будуть відволікати вашу увагу, так як виробник добре подбав про ергономіку виробу. Всі дані добре читаються і видно на відстані приблизно одного метра від рівня очей. Створюється враження, що параметри, що ви бачите підвішеними в повітрі, ніби перед вами тримають інформаційне табло.

Recon-Zeal Transcend можуть використовувати не тільки спортсмени-гірськолижники, але і любителі активного відпочинку, практикуючі зимові прогулянки на снігоходах. Крім того, окуляри Recon-Zeal Transcend чудово підійдуть для велосипедистів і любителів мотокросу. Фактично ці окуляри можуть повністю замінити будь-який спортивний навігатор, виконаний у формі годинника. Крім навігаційних функцій вони захистять ваші очі, зроблять картинку більш контрастною і без відблисків.