Уггі: новий тренд а-ля селюхи

Уггі – новий тренд на світовому взуттєвому ринку. І не дивно, адже це красиве, зручне і якісне взуття, яке можна носити в будь-яку погоду. Якщо їх досі немає у вашому гардеробі – не страшно, купити уггі в наш час легко: на ринку в даний час є величезна кількість різноманітних моделей таких чобітків.

Все залежить від вашого смаку і стилю в одязі – ви можете придбати уггі моделі «міні», середньої висоти або так звані «максі» висотою майже до коліна. А про різноманітність колірної гами і говорити не доводиться!

Вважається, що уггі з’явилися в Австралії чи Новій Зеландії – точне їх походження невідоме, на авторство претендують обидві країни. У зв’язку з цим довгий час існувала помилка, що справжні, якісні уггі можуть робити тільки австралійські або новозеландські виробники.

Само собою, це – міф: уггі настільки популярні у жінок і чоловіків у всьому світі, що багато іменитих виробників взуття давним-давно перейняли досвід колег з шостого континенту і навчилися виробляти не менш якісне взуття з натуральних матеріалів. 

В наші дні замовити уггі можуть і чоловіки, і жінки, оскільки ці чобітки підходять для будь-якої статі і віку. Вони однаково доречні на вулицях великого міста, на зимових пікніках на природі або для занять активним відпочинком. Уггі – це гарантія того, що вашим ногам буде комфортно в будь-яких умовах, при будь-якій температурі: можливо, це вас здивує, але уггі можна носити і влітку, натуральні волокна з овчини допомагають ніг не тільки залишатися в теплі на холоді, але і забезпечують природну прохолоду в спеку. Пам’ятайте, уггі з’явилися в Австралії, де завжди жарко? Австралійці часто носять уггі на пляжі, щоб зберегти ноги сухими.



Що стосується стилю, то уггі підходять практично до будь-якого одягу: до джинсів, спідниць, легінсів. Їх не рекомендується носити тільки з класичними сукнями і строгими спідницями і блузками – до так званого «ділового стилю» уггі аж ніяк не підходять. Але, погодьтеся, вуличний стиль і діловий стиль – це зовсім різні речі, і те, що доречно на вулиці, не доречно на офіційному прийомі або робочій нараді. Що пройтись, по воді, піску, чи снігу, а що по офісному паркеті, чи по червоній доріжці - абсолютно різні речі!

Так що, якщо ви просто хочете погуляти по вулицях або по парку, або провести час на природі, і при цьому залишатися стильною і модною людиною, то сміливо вибирайте уггі – вони не тільки підкреслять вашу індивідуальність, але й забезпечать вам максимальний комфорт.