В’язана кухня з фестивалю Jumpers and art Jazz festival

В'язана курка, варення з різнокольорової пряжі, трикотажний стілець, хлібничка і кетчуп – чи може таке бути? Так, але у тому випадку, якщо мова йде про знаменитий лондонський фестиваль Jumpers and art Jazz festival, на якому щорічно свою непересічну майстерність демонструютьт відомі віртуози спиць і пряжі.

Студия эксклюзивной мебели СЭМ предлагает изготовление кухни на заказ в Днепропетровске, мы воплотим в жизнь любую Вашу дизайнерскую фантазию!

Майстри зі всього світу, що брали участь у фестивалі, з захопленням сприйняли ідею спільного створення цієї унікальної в’язаної кухні. Адже кухня – найбільш затишне і тепле місце в будинку. В’язати її – одне задоволення. Над плетеним декором потрудилися 50 художників протягом семи місяців.



Що можна сказати — справжній витвір мистецтва! В отриманій трикотажної кухні ви не знайдете жодної не в’язаної деталі. Перечниці і сільнички, меблі і телефон, навіть вікна і струмінь води з-під крану – все це сплетено з різнокольорової пряжі, причому кожен предмет інтер’єру або їжі – в натуральну величину.

Після того, як фестиваль завершився, цю унікальну кухню, яка існує в одиничному екземплярі, вирішили не розпускати. Зараз вона знаходиться в галереї Warwick Art Gallery. Бажаючих подивитися на в’язану курку або воду виявилося досить багато, ще б - такий креативчик не кожен день побачиш!