Sony представила «розумний» замок для дверей Qrio Smart Lock

Останнім часом не тільки компанії стартапи вдаються до послуг сервісів колективного фінансування. Скрутна ситуація з фінансами змушує навіть таких корифеїв як Sony зайнятися пошуком нових шляхів для просування своєї продукції. Ще недавно Sony анонсувала випуск смарт-годинника з ремінцем з електронного паперу і дисплеєм, тепер корпорація з Японії запустила ролик «розумного» замку, під назвою Qrio Smart Lock.

Бывают неприятные ситуации, когда заклинило входную дверь, а посему  требуется аварийное открытие замков. В связи с этим советую обратиться к опытным специалистам киевской фирмы Экспрес-Т

Отож, компанія Sony зареєструвала для збору коштів на японському сайті краудфандингу Makuake смарт-замок Qrio Smart Lock. Треба зауважити, що ця поважна компанія інколи просуває певні ідеї, які не завжди підходять під бренд Sony, за допомогою таких сайтів, як Makuake. Це дозволяє виробникові обмежити свої фінансові ризики і випустити свої продукти на ринок швидше, ніж вони були б випущені самою компанією.

Qrio Smart Lock розроблявся Sony спільно з маловідомим стартапом World Innovation Lab, і з допомогою цього пристрою автори проекту планують позбавити споживачів від випадків втрати ключів.

Як працює пристрій? Розумний замок розташовується зверху вашого звичайного замка, не вимагаючи ніяких інструментів для установки. За допомогою Bluetooth 4.0 ви будете використовувати свій смартфон в якості «ключа», щоб відкрити двері. Тимчасові запасні ключі можуть бути відправлені на телефони друзів, сім’ї або навіть ремонтників.

До кінця збору коштів залишилось 88 днів, а зібрана сума склала 270% від необхідної, так що можна вважати, що кампанія виявилась більш ніж успішною. Поставки планується запустити у травні наступного року. Роздрібна ціна смарт-замку складе близько $130, але якщо ви вирішите взяти участь у зборі коштів, то отримаєте 20% знижку.

Треба зауважити, що останнім часом Sony все частіше намагається вразити потенційних клієнтів незвичністю своїх розробок. Буквально днями компанія відкрила в Дубаї, ОАЕ, спеціалізований магазин для водонепроникних пристроїв.