Як буде виглядати айфон майбутнього?

З моменту релізу нинішнього флагмана компанії Apple пройшло зовсім мало часу, а багато хто, так чи інакше, вже почали обговорювати новий iPhone 7, саме таку назву він повинен отримати в день виходу. Щодо термінів анонсу, то американський виробник запевняє, що оновлений смартфон покажуть світові у вересні наступного року. Як же він буде виглядати?

Отож до презентації нового апарату ще майже рік, зрештою може статися так що її перенесуть, а щоб не жити ілюзіями завтрашнього дня, купляйте оригінальний силіконовий чохол на айфон 5, і насолоджуйтесь своїм улюбленим гаджетом вже сьогодні!

Apple, швидше за все, підготує до релізу абсолютно новий апарат, з новим зовнішнім виглядом та функціями і технічними характеристиками. У минулому році Apple перейшла від традиційних iPhone з дисплеями невеликих розмірів і представила iPhone 6. Очікуємо те ж саме в 2016 році.

Експерти переконані в тому, що Apple представить зміни дизайну нового iPhone, що стане одною з головних відмінностей від попередніх моделей. Є можливість того, що у виробництві корпусу новинки буде використовуватися абсолютно новий матеріал, щоб поліпшити його міцність.

Apple виявилась одержимою естетикою настільки, що готова пожертвувати ємністю акумулятора, щоб зробити пристрій ще тоншим. І, схоже, американський виробник не зупиниться на досягнутому. Остаточний дизайн нового апарату ще не затверджено, проте з певною долею упевненісті можна розраховувати на кілька концептуальних інновацій:

- екран з вбудованим Touch ID

- сапфірове скло

- водонепроникний корпус з “рідкого металу”

А тим часом дизайнери з усього світу представляють своє бачення легендарного бренду в майбутньому.

Недавній патент компанії Apple показав потенційний дизайн iPhone 7 або іншого майбутнього покоління пристроїв iPhone. Зображений смартфон має вигнуту передню і задню частини. Автором цього футуристичного концепту є Месут Джі.



У цьому пристрої, як показано на знімках, два динаміки на задній кришці і 2 внизу. Також на нижній грані розміщений коннектор для зарядки. Екран від краю до краю  має вигнуту форму. iPhone 7 виглядає дуже тонким, він представлений лише в білому кольорі. Зверху і знизу пристрою мінімальні рамки.

Зверніть увагу, що фізична кнопка “Додому” замінена на віртуальну, а клавішею гучності зовсім немає.