Дитячі GPS-кросівки Budiu: щоб дитина не загубилась

Контроль за малюком, що гуляє на вулиці – важливе і дещо стомлююче заняття. Іноді досить на кілька хвилин відволіктися, як той пропадає з поля зору і може заблукати, або зовсім опинитися в небезпечній ситуації. Допомогти тут покликані спеціальні дитячі GPS-трекери, що випускаються у вигляді компактних брелків на взуття чи одяг дитини.

Дитяче взуття майбутнього повинно зручним і красивим, до речі, чудові дитячі чешки оптом тут http://www.vzv.su/kozhanye-cheshki-optom-dlya-liubimyh-detok.html можна вигідно придбати.

А окрім того, воно має бути забезпечене розумними сучасними електронними технологіями. У всякому разі так вважають розробники китайського бренду Angela & Lucas, котрі нещодавно анонсували незвичайні дитячі GPS-кросівки Budiu. Особливістю кросівок, як можна здогадатися з назви, став розміщений прямо в них модуль GPS-трекінгу.

Ніяких зайвих дій. Малюк просто взуває кросівки в яскравому кольоровому дизайні, відправляється в садок або школу – і батьки завжди можуть відстежити через спеціальний додаток на своєму смартфоні, де знаходиться їхній син або дочка з точністю до 3 метрів на відкритому повітрі або до 50 метрів в приміщенні.

Батькам доступні й інші дії в плані контролю за місцезнаходженням малюка в GPS-кросівках. Так, вони можуть задати безпечну зону для певного проміжку часу (наприклад, з 8 до 12 – район дитячого садка або школи), при перетині якої на їх смартфон надійде повідомлення-попередження. Якщо ж малюк втратить кросівки, або вони будуть вкрадені, додаток також допоможе знайти їх.

Тільки ось, на жаль вітчизняним мамам і татам використовувати дитячі GPS-кросівки Budiu найближчим часом можна буде лише на території Китаю, оскільки модуль трекінгу виробник програмно «зав’язав» на власний фірмовий сервіс. І батькам пропонується не просто взуття, а комплексне сервісне обслуговування по контролю за місцезнаходженням їх дітей.

Так, сплативши за дворічне використання фірмового GPS-сервісу Budiu 730 юанів (близько двох з половиною тисяч грн), батьки отримують (вже безкоштовно) 4 пари дитячих кросівок і 1 GPS-модуль, що розміщується в «язичку» кросівка.

Розмір та оформлення взуття – за вибором клієнта: в інтернет-магазині виробника доступна персоналізація дизайну за власним смаком.

Що ж стосується власне сервісу – додаток дозволяє не тільки відстежувати місцезнаходження дітей через GPS, але і отримувати корисні поради щодо забезпечення їх безпеки, ділитися власним досвідом і спілкуватися з цього питання з іншими батьками.