LG випустив у продаж смартфон з двома дисплеями

1 жовтня 2015 року південнокорейська компанія LG представила унікальний смартфон V10, який поклав початок новій лінійці. Девайс відрізняється міцним корпусом, має подвійну фронтальну камеру і другий дисплей, розташований зверху над основним.

На цьому тижні новинка надходить на полиці магазинів. Компанія LG оголосила, що представлений раніше смартфон V10 надходить у продаж на світовому ринку. В першу хвилю потрапили США, Китай і Гонконг. Північна Америка, Європа, Азія, Латинська Америка, Близький Схід та СНД отримають новинку в цьому кварталі, але трохи пізніше. До сьогоднішнього дня смартфон продавався тільки у себе на батьківщині в Південній Кореї за ціною в районі 693 доларів, де він не завоював особливого успіху.

Коли до нас добереться ця новинка, наразі невідомо, а щоб швидко, якісно, і недорого полагодити свої мобільні гаджети раджу тут http://www.mrfix.com.ua/repair/apple-macbook/apple-macbook-air/ ознайомитись з переліком послуг від компанії Mr.Fix.

LG V10 отримав основний 5,7-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів, шестиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 808, 4 ГБ оперативної (LPDDR3) і 64 ГБ постійної пам’яті зі слотом для карт Micro SD, 16-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну подвійну камеру зі 120-градусним кутом огляду. Акумулятор встановлено ємністю 3000 мАч, як і у флагманському LG G4.

Другий дисплей у новинки 2,1-дюймовий з роздільною здатністю 1040х160 пікселів. Він може демонструвати повідомлення, час, погоду, рівень заряду та іншу важливу інформацію. Тут є і швидкий доступ до ряду обраних додатків. Під час дзвінка на цей екран виводиться вся інформація, не впливаючи на взаємодію з на основному екрані.



Подвійна селфі-камера дозволяє робити ширококутні знімки (120 градусів). Це два роздільних модуля, отримані з них зображення об’єднуються в єдиний знімок, частково компенсуючи при цьому ефект деформації. «Робити групові селфі без селфі-стика ніколи не було простіше!», — запевняє нас виробник.



Каркас пристрою з нержавіючої сталі марки 316L, а кути смартфона (саме ця частина пристрою страждає найчастіше) отримала додатковий захист, поставлений компанією Dura Guard, вона ж відповідає за скло, що закриває екран . Кришка ззаду Dura Skin — м’яке, але стійке до пошкоджень рішення, правда, матеріал LG вирішила не згадувати. Тести на падіння підтвердили захист за стандартом MIL-STD-810G.