Смартфонозамінник NoPhone для тих, хто страждає гаджетозалежністю

Яким повинен бути ідеальний смартфон? Він володіє нескінченним часом роботи, не боїться води та пилу, його практично неможливо розбити, а також йому не потрібні оновлення. NoPhone об'єднує в собі всі ці якості, але є і "невеличкі" мінуси — з нього не можна зателефонувати, відправити повідомлення або вийти в інтернет, так як це звичайний пластиковий макет, проект якого стартував у липні на сервісі колективного фінансування Kickstarter.

Незважаючи на всю курйозність ситуації, автори стартапу задалися метою привернути увагу до актуальної проблеми нашого часу — зайвої залежності людей від гаджетів.

NoPhone допоможе вам замінити свій смартфон у багатьох ситуаціях, точніше сам смарфтон, а не його функціонал. Справа у тому, що багато людей дуже хвилюються, не відчуваючи ріднесенький пристрій в кишені, або занадто часто відволікаються на нього. Як запевняють розробники, ваше життя стане набагато простішим після початку використання апарату і, як доказ наводять відгуки реальних користувачів:

«Так сталось, що коли я сплю, то він (смартфон) завжди у моїй руці, і я боюся, що через якийсь нічний кошмар можу спросоння неусвідомлено жбурнути свій гаджет об стінку. А з NoPhone нема чого турбуватися, він же не розіб”ється!»
«NoPhone допоміг мені більше звертати увагу на те, що відбувається довкола»
«NoPhone - суперова штукенція, завдяки йому я кілька днів коли випивала, не дзвонила своєму колишньому бойфренду, він, зрештою, того не вартий.»



Цей “смартфон” не володіє якими-небудь бездротовими інтерфейсами Wi-Fi і Bluetooth, процесором, графічним відеоприскорювачем і так далі. До речі, існує і спеціальна версія для любителів селфі, від звичайної вона відрізняється наявністю невеликого дзеркальця спереду.



Отож, підсумовуючи все вище сказане, можна стверджувати, що NoPhone являє собою дієвий смартфонозамінник, який допоможе залежним користувачам не зациклюватися на своєму мобільному пристрої, а більше часу проводити в реальному житті з друзями або близькими.

Незважаючи на безглуздість пропозиції, цей кусок пластика дійсно купляють. А замовити «вбивцю флагманів» можна на офіційному сайті за $12.00.