Intel планує випуск дизайнерських смарт-годинників, які можуть затьмарити всіх конкурентів

На ринок техніки до кінця року повинна потрапити новинка - розумний годинник від компанії Fossil на базі Intel. Ця модель буде незвичайною і корисною знахідкою для молодих, активних та цілеспрямованих людей, які йдуть в ногу з часом і стежать за виходом нових гаджетів.

Отож, Fossil і Intel - дві всесвітньовідомі американські компанії представили колекцію «розумних» годинників Fossil Q. Ця подія відбулася в Нью-Йорку, в рамках Тижня Моди, що не залишила байдужими людей, які цікавляться новинками у світі техніки.

В першу чергу компанія Fossil відома як виробник одягу і аксесуарів, але випуск «розумних» годинників дає їй можливість розкритися з іншого, більш привабливого і стильною боку, внести свої корективи в світ сучасної техніки та гаджетів для життя.

Але необхідно зазначити, що Fossil Group - далеко не новачок на ринку розумних годинників. Вже в 2003 році компанія випустила модель Fossil Wrist PDA з операційною системою Palm OS, так що запуск нової моделі тільки дозволить зайняти лідируючі позиції на ринку і орієнтуватися на клієнта.

Розробники повідомили, що годинники нового покоління будуть оснащені крокоміром і лічильником калорій, що спалюються, що є актуальним і необхідним для сучасних активних людей. А ще ці девайси будуть доступні у двох лінійках: як для чоловіків, так і для жінок.



Що стосується зовнішніх і внутрішніх характеристик - не прихований той факт, що вони будуть мати дисплей круглої форми, шкіряний ремінець, що зробить годинник ще більш універсальними. Відомо й те, що при виготовленні його використовуються дорогоцінні метали. Для того щоб привернути додаткову увагу до гаджету, виробники вирішили тримати інтригу щодо унікальних характеристик цього гаджета безпосередньо до їх виходу.

Відомо, що модель розроблена на платформі Intel з операційною системою Android Wear. І, що важливо, годинник буде сумісний з пристроями на платформах Android, iOS і Windows, що актуально і практично в наш час.

Запуск девайса в продаж планується на грудень 2015 року, напередодні новорічних свят. Можливо, саме ці годинники стануть прекрасним подарунком комусь на Новий рік та різдвяні свята.

Заказывайте стильные оригинальные часы g-shock по ссылке gstore.com.ua/g-shock. Только у нас эти культовые хронометры с превосходными характеристиками и безупречным дизайном по лучшей в Украине стоимости!