Nina Ricci відзначить 70-річчя закінчення Другої світової війни духами 40-х років минулого століття

Всесвітньо відома компанія Nina Ricci вирішила відтворити аромат, який вперше з'явився в 1940-х роках - l'air du Temps. Компанія представила лімітовану партію з 74 флаконів оновлених духів l'air du Temps. Цікаво, що новий аромат приурочений до 70-річчя з дня закінчення Другої світової війни.

Флакони ідентичні тим, які були популярними в 40-і роки, вони прикрашені золотом і голубками з кришталю, які є символами світу. Вартість нових парфумів поки не відома.

Оригінальний аромат Nina Ricci l’air Du Temps в середині минулого століття створив французький парфумер Френсіс Фаброн. У повоєнні роки він став дзеркалом епохи, маніфестом любові і свободи — всього того, чого так потребували жінки тих років. Кришталеві голуби, що вінчають флакон, продовжили цю ідею аромату. Метою Френсіса Фаброна було дати жінкам знову відчути себе красивими і безтурботними.

Через 70 років з дня перемоги Nina Ricci вирішується перевипустити цей легендарний аромат, іменований «духом часу», в новому флаконі. На цей раз кришталеві птиці і скляна основа покрита золотом, а кожен з сімдесяти чотирьох флаконів був зроблений склодувом вручну, пронумерований і прикрашений гравіруванням з ім’ям парфумера.

Знаменита композиція Фаброна простішою не стала, l’air Du Temps відкривається тривожними нотами гвоздики, орхідеї і рожевого перцю, потім вони змінюються вібраціями ветівера, іланг-ілангу, сандалового дерева і мускусу. Далі він розкривається квітковими нотами жасмину, ірису і фіалки. Фінальні акорди цієї оди жіночності — мандарин, бергамот, білий кедр. Подружитися з таким складним ароматом зможе явно не кожен, проте той, хто зуміє відчути себе з ним одним цілим, знайде вірного супутника на довгі роки. L’air Du Temps — це не модний каприз, а справжній дух часу!