В центрі Єрусалиму з’явилися гігантські квіти, що реагують на появу людей

В Єрусалимі на площі Vallero, з'явилася досить цікава скульптура, що зображає гігантські квіти, бутони яких розкриваються при появі людей. Автори цієї яскравої інсталяції забезпечили її датчиками руху, які реагують як на перехожих, так і на проїжджаючий поряд транспорт.

Що можна сказати, досить оригінально і красиво! Взагалі, квіти - символ життя, любові, чистоти, і всього найкращого у нашому житті, і якщо ви хочете зробити комусь приємну несподіванку замовляйте послугу цветы с доставкой киев від інтернет-магазину «Квітоцентр».

Перший час місцеві жителі були дуже налякані дивними об’єктами, які з’явилися на площі Vallero. Однак потім з’ясувалося, що влада міста вирішила встановити ці квіти для розваги ізраїльтян, а також задля окраси площі, яка перед цим мала дещо сіруватий вигляд



Зрозуміло, гігантські рослини з 9-метровими стеблами мають штучне походження. Над їх створенням працювали фахівці.

Завдяки датчикам руху, якими конструкцію оснастили інженери, рослини при появі перехожих подають електричний сигнал повітряному компресору, який починає миттєво наповнювати порожні бутони повітрям. Тоді вони розпускаються на очах у людей, що проходять поруч. Інтерактивна скульптура, що зображає переплетення стебел двох квіток, в буквальному сенсі оживає при наближенні людей або транспорту!

Особливо вражає, коли прибуває трамвай , тоді всі чотири квітки, ніби вітаючи пасажирів синхронно розкриваються. Вони схожі на яскраві маки, в центрі яких в темний час доби запалюються ліхтарі. Переведені в режим очікування, квітки ледь похитуються на вітрі.

Сьогодні ці квіти є частиною інфраструктури міста. І діти, і дорослі від них просто в захваті. Місцеві жителі вже вважають штучні квіти однією з визначних сучасних пам’яток древнього Єрусалима. Подивитися на це диво інженерної думки приходять на площу Vallero і безліч туристів зі всього світу, що приїжджають до Ізраїля.