Літаючі рибки Air Swimmers

За якихось півтора місяці настане день Святого Миколая, а значить турботливим мамусям і татусям вже зараз варто подбати про якийсь хороший подаруночок для своєї малечі. Нема ніяких ідей? Ось чудовий варіант - Air Swimmers!

Добре, що зараз є інтернет - ось де дійсно широкий вибір! Наприклад, тут http://panama.ua/categorys/196693/ можна придбати суперовий автомат для хлопчика.

А може хтось чув, як кілька років тому на американському ринку появилися дивовижні літаючі рибки Air Swimmers, в той час вони на заході  створили справжній ажіотаж. Не втрачають популярності і зараз.

Дорослі, як і діти, люблять дивитися мультики. Мультфільм «У пошуках Немо» побив усі рекорди – 20 мільйонів переглядів в кінотеатрах і 80 мільйонів переглядів по телебаченню. Люди дуже полюбили героїв мультфільму, відразу після виходу на екрани мультфільму, в продажу з’явилися іграшки та сувеніри цих персонажів.

Американська компанія William Mark Corporation вирішила всіх здивувати і їй це вдалося. У Нью-Йорку в 2011 році проводилася виставка іграшок Toy Fair, на якій вперше злетіли в небо Air Swimmers - літаючі риби. Яскраві красиві і великі, вони як живі пропливали над головою зачарованих відвідувачів. Ось вони злетіли під купол, і пішли на зниження, покружляли над відвідувачами і знову вгору. Плавно перебираючи плавниками, вони просуваються по повітрю, неначе живі рибки в океані.

Велика синя акула з хижо відкритою пащею пропливає повз, слідом за нею риба-клоун усміхається людям. Вона яскрава, в помаранчово-білу смужку, зачаровує, і неначе магнітом притягує до себе всю увагу.


Дорослі люди не могли піти без покупки. А що говорити про дітей! Захоплення в їхніх очах, для кожного батька – радість! У перший день виставки 150 рибок її покинуло, і перебралися мешкати в щасливі американські сім”ї. Після виставки іграшки з’явилися в дитячих супермаркетах США. Купити її можна було за 50 доларів. Через півроку обсяг продажів переступив через мільйон. Рибки продавалися в Європі. Підхопив естафету Китай, і почав масове виробництво таких популярних виробів.

У нас зараз теж можна придбати ці рибки.

Всередині іграшка заповнена гелієм. Завдяки плавникам і моторчикe Air Swimmers реалістично повторює рух риби. Використовуючи пульт управління, рибу можна змусити рухатися в усі сторони і підняти на висоту до 20 метрів.