Meneghini La Cambusa: холодильник розміром з кухню

Холодильник вартістю $ 41,500 як шедевр комбінаторної думки в оригінальному виконанні представили майстри італійського бренду Meneghini. Створений в античному дизайні, модульний холодильник La Cambusa цілком можна назвати міні-кухнею – за винятком, хіба що того, що він не має вбудованого столу і плити з мийкою або посудомийною машиною.

Інженерно-конструкторська думка у плані створення холодильного обладнання в останні роки інтенсивно еволюціонує. Яких тільки міні і максі варіантів не представлено, яких тільки додаткових функцій не придумано! По цілому світу їздять, плавають, літають найрізноманітніші мобільні версії. До речі, у компанії автохолод.com.ua ви можете замовити ремонт і сервісне обслуговування авторефрижираторів. Втім сьогодні у нас розповідь про один цікавий стаціонарний екземпляр.

Можна з упевненістю стверджувати, що італійський шедевр La Cambusa від Meneghini, котрий побавчив світ у 2012 році значно перевершує в плані ємності і функціональності всі існуючі холодильні аналоги. Приблизний перелік модулів, що входять в комплект холодильника, навіть можна сказати  міні-кухні вартістю 41, 500 доларів:

– власне, сам холодильник фірми Liebherr з морозильником внизу;

– кавоварка Miele у центральному модулі, вартістю $ 3000;

– мікрохвильова піч з функцією пароварки;

– генератор льоду для коктейлів, інших напоїв і просто побутових цілей;

- LCD-телевізор із плоским екраном (діагональ, на жаль, не вказана);

– відсік «комори» з регульованою температурою для зберігання консервів, круп, сипких та інших продуктів, що не потребують дуже низької температури.



Всі модулі розміщені в оригінальній шафі висотою 218,5 см, шириною 249 см і товщиною 63 см. Загальна ємність «комори» відсіку і холодильника становить 334 літра, морозилки – 86 літрів.

Окремою гордістю майстрів Meneghini є вибір дизайну модульного холодильника по смаку покупця. Це може бути оформлення під чорне, червоне дерево, старий дуб, волоський горіх, ліванський кедр, ясен або інші породи в кольорі, обраному замовником, з вибором з 500 відтінків фінішного покриття, латунними ручками і дверними петлями. Доповнюють оригінальний дизайн скляні «ілюмінатори» в латунній огранці.

Втім, дизайн оригінального холодильника – міні-кухні від Meneghini зовсім не є стандартним: як і комплектація, він цілком може бути змінений італійськими майстрами за бажанням покупця. У своєму портфоліо компанія пропонує також більш економічні варіанти модульних холодильників – приміром, La Ghiacciaia за $13,000.