MP3 плеєр-пластир, що працює від тепла людського тіла

МР3-плеєри не просто модні гаджети, вони стали частиною повсякденного життя багатьох людей по всьому світу. Але часто від користувачів цього девайса можна почути скарги на громіздкість класичного МР3-плеєра. Тепер у меломанів є чудовий вибір - Skinny Player розміром з пластир, що приклеюється до шкіри людини.

Ідея, звичайно ж цікава, але потребує ще доопрацювання. Чого не скажеш про чудові плеєри portativ.ua/category_2271400.html з відмінним звуком, функціональністю, дизайном і доступною ціною.

Особливості

Розробили цей оригінальний плеєр-липучку дизайнери Чжі-Ван Вей (Chih-Wang Wei) і Шоу-Нік Фу (Shou -His Fu). Звичайно, головна відмінність гаджета від нинішнього покоління МР3-плеєрів в тому, що його не треба класти в кишеню або, що ще гірше, тримати в руках. Skinny Player, як пластир, приклеюється до шкіри. Але на відміну від нього, МР3-плеєр можна прикріплювати хоч сто разів, своєї “клейкості” він від цього не втратить.

Ще одна відмінність Skinny Player від звичайного в тому, що для роботи МП3-плеєра не потрібно зарядки або батарей. Розробники запевняють, що для того, щоб плеєр “заспівав”, достатньо буде людського тепла, що виходить від тіла.



Функціошальність

Дебютна версія нового МП3-плеєра оснащена кнопками увімкнути/вимкнути і гнучкими динаміками. Гучність на плеєрі відрегулювати неможливо, і пам’яті, якою наділене пристрій, вистачить лише на один альбом.

Яким саме чином девайс буде заряджатися від людського тіла, поки неясно. Очевидно з міркувань захисту свого ноу-хау розробники не розголошують цієї технології Ясно одне, що через свої невеликі розміри і здатність прикріплюватися до тіла, Skinny Player ідеально підійде бігунам і любителям піших прогулянок.

Перспектива

Skinny Player, за оцінками деяких експертів, поки що тільки дуже хороша ідея, яка ще невідомо коли стане реальністю. Хоча, завдяки описаним конструктивним особливостям цей плеєр-липучка у разі серійного випуску може користуватися значною популярністю серед певної категорії користувачів. Втім, це може бути лише питанням найближчого часу.