Найзручніше в світі крісло для людей, що працюють за комп’ютером

Відомо, що сидіти за столом тривалий час не дуже зручно. Вирішити проблему покликане робоче місце Altwork Station. І хоча з боку новинка нагадує крісло стоматолога, його розробники стверджують, що нічого зручнішого в світі ще не придумали.

Питання спірне, адже завітавши до магазину Резолют в Києві, вас по-справжньому вразить своєю функціональністю, комфортом і дизайном представлені тут сучасні офісні меблі. Втім, не випробувавши в ділі це чудо-крісло, не будемо сперечатися з виробником, і повіримо йому на слові.

Отож, американські дизайнери вирішили змінити традиційний підхід до робочого місця для всіх, хто в силу своїх посадових обов’язків практично постійно перебуває за столом з комп’ютером, і презентували інноваційне крісло Altwork Station.


Станція Altwork Station складається з трьох основних елементів. Першим елементом, безумовно, є ергономічне крісло, яке можна налаштувати за своїми індивідуальними характеристики. Для досягнення максимальної зручності можна відрегулювати висоту і положення спинки, можна також зробити її в положенні «злам», можна відрегулювати положення підставки під голову. Крім цього, можна вибирати між більш традиційною конфігурацією крісла і між кріслом-ліжком.



Другим важливим елементом є штатив, на який кріпиться монітор і невеликий столик для клавіатури і комп’ютерної мишки. Останній також можна використовувати для письма та деяких інших дрібниць. У столі передбачені пази для установки планшета і смартфона. Є і тримач для чашки. Штатив, також як і крісло, повністю регулюється.

Нарешті, третій важливий елемент, який незважаючи на свій незначний масштаб відіграє колосальну роль, – це підстава на коліщатках.

Важить станція Altwork Station всього 95 кг. Насправді це не так багато, як може здатися на перший погляд, особливо враховуючи, що вона легко пересувається завдяки коліщаткам, що дозволяє легко перемістити станцію в потрібне місце.

Окремо варто відзначити, що Altwork Station досить легко розбирається на складові елементи. Є можливість скласти станцію так, щоб вона з великим успіхом проходила у вузьких отворах, а також у дверях. Більша частина маніпуляцій з конструкцією станції здійснюється за рахунок електродвигуна і системи поршнів.

Вартість Altwork Station складе близько 6 тисяч доларів. У продаж станція надійде в першій половині 2016 року.