Mr Kennedy gold shoe laces – найдорожчі шнурки у світі

Хороше взуття коштує зараз серйозних грошей. І далеко не всі можуть собі його дозволити. Але дороге взуття – це ще півбіди, адже до особливого взуття потрібно купити і особливі шнурки. Отож, зустрічайте, Mr Kennedy gold shoe laces – найдорожчі на світі шнурки!

Чесно кажучи, шнурки серед сучасних модельєрів не в милості. Ми розповідали про різні варіанти повного позбавлення від них (як, приміром, концепт відкритого взуття без шнурків Fully Open Shoe), або значного спрощення одвічної проблеми їх зав’язування (згадаємо пристрій від компанії Lace-Amatic).

А ось компанія Mr Kennedy не просто підтримує подальше використання шнурків на взутті, вона пропагує, їй це вигідно! Адже саме фірма Mr Kennedy представила найдорожчі і найшикарніші шнурки на світі - Mr Kennedy gold shoe laces.



Як не важко здогадатися з назви, шнурки Mr Kennedy gold shoe laces зроблені зі щирого золота! На виробництво одного такого шнурка йде 2.8 карат золота найвищої проби. І роблять ці шнурки вручну ювеліри на одній з ювелірних фабрик в Колумбії.

Вартість пари шнурків Mr Kennedy gold shoe laces становить 19 тисяч американських доларів. Причому, в цю суму входить і елітна доставка - кожному покупцеві шнурки доставляються додому спеціальним посильним, що супроводжує покупку до кінцевої точки прямо з офісу компанії Mr Kennedy.

Для тих, хто живе скромніше, і хто не готовий купувати золоті шнурки за 19 тисяч доларів, компанії Mr Kennedy створила і більш простий варіант цих виробів – срібні шнурки Mr Kennedy silver shoe laces вартістю 3 тисячі американських доларів за пару.



Чим гарні золоті і срібні шнурки від компанії Mr Kennedy, так це тим, що жоден злодій чи грабіжник не здогадається, наскільки велика цінність цих виробів. Так що в шнурках Mr Kennedy gold shoe laces і Mr Kennedy silver shoe laces можна сміливо ходити по самих злачних і неспокійних вулицях в пізній час доби, не боячись за їх збереження.

Якщо ви вирішили купити золоті або срібні шнурки від компанії Mr Kennedy, то вам слід поквапитися! Адже всього зроблено по 30 пар кожного виду цих незвичайних виробів!


http://kanatkapronovyy.ru/verevkakobra.php