«Зелені» меблі FurniBloom: квітучий сад під сідницями

Ви мрієте про власний сад, але у вас немає місця для нього? Вас не влаштовують звичайні квіткові горщики, хочеться чогось більш оригінального? Тоді ваш вибір - меблі з серії FurniBloom ісландського дизайнера Дагні Бьярнадоттир (Dagny Bjarnadottir).

У кожного з нас свої смаки та уподобання. Це стосується практично всього – від гастрономічних вишукувань до вибору місця відпочинку. Комусь подобається швидка лижня, а іншого не зрушити з теплого піщаного пляжу. Для любителів поніжитися на сонячній галявині дизайнер Dagny Bjarnadottir з Ісландії втілила в життя одну з своїх найбільш оригінальних ідей.

«Квітучі меблі» FurniBloom - свого роду галявина у вас вдома! Дійсно, «квітучі» стіл і стільці по достоїнству оцінять любителі всього незвичайного і креативного.

А як вам, до речі, ось такий http://bc-stol.com.ua/zhurnalnye-stoliki/zhurnalnyj-stolik-hela-2-lux.html журнальний столик “Хела-2 люкс”. Як на мене, він просто чудовий, тим більше, що замовити його можна у різних розмірах і кольорах!



Сьогодні, коли люди віддаляються від природи, і квіти на вікнах зустрічаються все рідше і рідше, «зелені» меблі стають не тільки незвичайним предметом інтер’єру, але і красивим, і корисним елементом декорації. Ця оригінальна ідея особливо сподобається тим, хто при всьому своєму бажанні не може дозволити собі зелений куточок в силу, наприклад, недостатнього метражу приміщення.

Меблі FurniBloom виготовлені з дуже міцного і довговічного акрилового скла і, незважаючи на своє «цвітіння», не втрачають основної своєї функції. На стільцях можна сидіти, а столи сервірувати до смачної трапези. Особливо приваблює те, що зелень для цих столиків і стільчиків можна посадити того кольору і сорту, який вам найбільше подобається або найбільш гармонує із загальним інтер’єром приміщення.



Вперше «квітучі» меблі показали на виставці World Expo в Шанхаї у 2010 році. А нещодавно - на Stockholm Furniture Fai, де була відмічена щира зацікавленість не тільки простих відвідувачів, а й знаних виробників меблів.