Британський постачальник онлайн курсів FutureLearn взяв мільйонну планку

FutureLearn, університетська платформа, що динамічно розвивається, досягла одного мільйона передплатників. Постачальник, так званих Moocs (масові відкриті онлайн-курси) відзначає, що інтерес до онлайн освіти став різко зростати, протягом останніх трьох місяців року кількість передплатників збільшилася більш ніж на 20%.

Запуск навчального сервісу FutureLearn відбувся у вересні 2013 року. Це дітище відомого Відкритого університету дозволило створити платформу для онлайн курсів, області, в якій раніше домінували американські університетські мережі. Онлайн курси, створені в багатьох з кращих університетів у світі, можуть використовуватися в будь-якому місці — і FutureLearn нічим не відрізняється в цьому від своїх побратимів.

А є ще один корисний сервіс, де ви зможете отримати послугу заказать курсовую работу недорого, причому роботи найвищої якості, написані досвідченими фахівцями.

На сьогоднішній день платформа охоплює 190 країн. Виконавчий директор Саймон Нельсон (Simon Nelson) пояснює, що основною місією компанії є побудова такої системи онлайн освіти, щоб вона була здатна нарівні конкурувати за вільне проведення часу людей з переглядом телебачення і спілкуванням у соціальних мережах.

За минулий місяць користувачі сервісу FutureLearn в сукупності витратили близько 400 000 годин часу на навчання. В даний момент відбувається прискорюване масштабування, характерне для будь-яких ринків.

Велика частина успіху платформи походить від зручності використання інноваційного цифрового продукту з дотриманням традицій освітньої галузі. Щодо демографічного складу слухачів, то профілі студентів показують, що типова вікова група — від 26 до 35 років, а 62% учнів — жінки.

До речі, основними конкурентами FutureLearn на сьогоднішній день є сервіс Coursera родом зі Стенфорда і eDX, спільне дітище Гарварда та MIT. Coursera має більш ніж 11,5 млн учнів, зареєстрованих на курси з 118 університетів та інститутів.