Фунготерапія: гриби проти онкології

Незважаючи на те, що офіційна медицина часто говорить про те, що онкологія не вирок, багато пацієнтів онкоцентрів зневіряються і опускають руки. На жаль, традиційні методи терапії не завжди здатні впливати на організм людини належним чином. Саме тому все частіше хворі, які мають онкологічні утворення, вдаються до лікування раку нетрадиційними методами. Одна з найбільш ефективних методик, що дозволяють позбутися від онкології, носить назву фунготерапія, або лікування грибами.

Ще стародавні цивілізації знали про цілющі властивості різних грибів і застосовували їх для боротьби з різними недугами. Сьогодні фунготерапія стає все більш популярною по всьому світу і часто використовується в якості додаткового, а іноді і основного заходу при лікуванні раку.

Фунготерапія використовує різні види грибів (у тому числі і неїстівні). Існує спеціальна лікувальна програма під назвою ПРОГМА, дотримуючись якої можна перемогти страшний діагноз і знову почати жити здоровим, повноцінним життям.

Методика ПРОГМА прийшла до нас з Японії. Саме в цій країні раніше за всіх почали використовувати лікувальні властивості грибів для боротьби з онкологією.
Принцип дії екстрактів грибів при лікуванні онкології досить простий. Натуральні продукти впливають наступним чином на організм:

• Полісахариди, що містяться в грибних екстрактах, сприяють підвищенню захисних сил. Ці речовини змушують організм людини самостійно боротися із захворюванням, вони активізують клітини, які здатні поглинути чужорідну ракову тканину і звільнити місце для росту здорової тканини.

• Лікування раку лікарськими грибами також включає в себе боротьбу з метастазами. Цілющі екстракти не дають метастазам підживлюватися від пухлини і поступово руйнують їх структуру.

• Кожен з грибів по своєму діє на конктретну проблему. Деякі види грибів позбавляють пухлина кровотоку, інші – вбивають злоякісні клітини, треті – підвищують загальний імунітет і т. д.

Система ПРОГМА має ряд переваг, що відрізняють її від багатьох інших методик:

• Лікування раку лікарськими грибами має реальні результати. Більше 79% досліджуваних людей, що використовують фунготерапію, змогли зупинити зростання пухлини. У 61% зменшилася кількість метастаз, а в деяких випадках вони зникли зовсім. Практично 10% пацієнтів вдалося повністю позбавитися від злоякісного утворення.

• При прийомі екстрактів грибів не виникає яких-небудь побічних ефектів, які можуть з’явитися при променевій терапії або хіміотерапії.