Ванна з рамен як омолоджуюча спа-процедура

Китайський суп-локшина швидкого приготування рамен – страва не найкорисніша, і не має шансів увійти до каталогів здорового харчування. Однак суттєво виручає, коли потрібно терміново перекусити, а часу і грошей на це – в обріз. Однак, як з'ясовується, рамен – це не просто страва швидкого приготування, але і відмінний спосіб зробити свою шкіру більш молодою і гладкою, поліпшити її колір, а також весело провести час. Яким чином?

Звичайно ж, приймаючи ванну з рамен!

Оригінальний спосіб залучити нових відвідувачів і урізноманітнити процедури вже існуючим придумав власник спа-салону Yunessan Spa House в японському містечку Хаконе. Своїм гостям Ічіро Фуруя (Ichiro Furuya) запропонував прийняти ванни з тією самою локшиною рамен. У повноцінному виконанні – на кістковому свинячому бульйоні, хіба що без солі і їдких смакових приправ.

Екзотика процедури тут конкурує з її користю: натуральний колаген, що міститься в кістках і переходить з них в процесі варіння в бульйон, дійсно позитивно діє на шкіру. І покращує метаболізм організму в цілому за рахунок свого складу і правильно підібраної температури.

А от чи згубно діє цей самий колаген на поверхню ванни, достеменно невідомо. Втім не знаю як там в Японії, а у нас, у випадку чого, можна завжди скористатися послугою реставрация ванн Одесса, після якої вона буде у вас як новенька.

Спа-процедури з “ванною Рамен” проводяться із застосуванням сотень кілограмів такого колагену. А ось локшина, згідно анонсу, при цьому використовується синтетична. Не їстівна і виконує більше декоративну функцію – дозволяючи клієнту лазні Рамен повною мірою відчути себе у величезній мисці з популярною стравою!

Охочих випробувати ефект натурального колагену в локшини Рамен виявилося чимало. І спа-центр Yunessan Spa House не відчуває нестачі в клієнтах.


На завершення зазначимо, що тваринний колаген останнім часом придбав у Японії значну популярність. Чомусь тут білок раптом почали вважати особливо ефективним в плані омолодження організму. Причому заповзятливі японці використовують його не тільки для зовнішніх процедур, у вигляді спа-ванн, добавок у креми і лосьйони, але і для прийому всередину.

Так, у квітні поточного року один з підрозділів японського бренду Suntory – його пивоварний завод на острові Хоккайдо, випустив оригінальний напій з гучною назвою Precious (Коштовний). Представляє собою пиво 5-процентної міцності з додаванням в кожну банку об’ємом 0,33 літра двох грамів колагену.