Сукня-загадка “What Is The Color?”

Костюми на Хелловін бувають різні. Складні і масивні, або прості і невигадливі. А ще наряди на це незвичайне свято обов'язково несуть в собі ту, або іншу символіку, зрозумілу лише тим, хто "в темі", і може здогадатися про передісторію костюма з яких-небудь деталей. Приклад такого символізму – сукня "What Is The Color?", що з'явилася недавно в американському онлайн-бутику Yandy в розділі костюмів на Хеловін.

Вона не несе на собі зображень скелетів і черепів – а просто є двоколірною, нагадуючи про шалений ажіотаж у соцмережах, який розгорнувся в цього року навколо сукні, фото якої з питанням “Якого воно кольору?” виклав в Tumblr користувач під ніком swiked.

Тисячі користувачів влаштовували тоді гарячі дискусії, з’ясовуючи – сукня є білою сукню із золотистою обробкою, або синьою з чорним мереживом. Хтось знаходив у ній ще більше відтінків. Інші ж бачили все і одночасно, одні засмучувась і впадаючи в депресію, інші ж несамовито шукали правильну відповідь

Цікаво, що до суперечок навколо сукні в соцмережах підключилися і західні поп-зірки – включаючи Кім Кардашьян, Тейлор Свіфт, Анна Кендрік і Демі Ловато. Маючи мільйони передплатників, знаменитості залучили до дискусії ще більше уваги і загострили суперечки, які розв’язалися лише тоді, коли був знайдений оригінал сукні – і продемонстрована на фото Royal-Blue #TheDress Lace Bodycon Dress від британського бренду Roman виявилася сукнею насичено-синього кольору з чорним мереживом. Просто сфотографована при поганому освітленні.

Тепер же дизайнери Yandy вирішили скористатися цією кумедною історією. І випустили плаття, яке нагадувало б про спекотні дебати, що тривали майже місяць, і виникли абсолютно на пустому місті.



Нагадала сукня і своєю назвою – What Is The Color? (Якого кольору?), і своїм двоколірним дизайном. Сукню з цінником в $46.95 розмістили в розділі косплей-костюмів і нарядів на Хеллоуїн. Хоча носити її можна, звичайно, і на інші свята, і в будні дні.


Бажаєте завжди виглядати стильною і неперевершеною? Тоді раджу відвідати відомий інтернет магазин жіночого одягу в Україні  «Lusir Fashion», де ви знайдете кращі найсвіжіші моделі відомих світових брендів. Потіште себе прекрасну модною і  комфортною обновкою, Ви того варті!