Колажі з етикеток від Троя Дугаса

Що б не купував Трой Дугас (Трой Dugas), він обов'язково зберігає етикетку від цього товару. А пізніше, коли їх назбирається десятки і сотні, автор перетворює різнокольорові шматочки паперу в оригінальні колажі.

Втім, не будемо лукавити: щоб зібрати необхідну для роботи кількість етикеток, автору довелося б або скуповувати товари оптом, або чекати довгі роки. Він надходить рішення простіше: купує пачками невикористані етикетки у компанії-виробника.



Колажі, створені автором, нагадують або ажурні серветки, зв’язані гачком, або кольорові ткані килимки з вигадливим орнаментом. Здогадатися про те, з чого насправді зроблені ці твори, непросто – особливо, якщо не підходити до них упритул.

До речі, схожість з серветками і килимами не випадково: хоча Трой Дугас працює з папером, проте в’язання та шиття клаптевих ковдр він називає в якості основних джерел впливу на його творчість.



Трой Дугас розповідає, що у своїх роботах він намагається відволікти увагу глядача від початкового призначення етикетки – звернути увагу покупця на товар і продати його. «Єдиним продуктом, який тепер можна продати, залишається хіба що сам твір мистецтва», - з посмішкою говорить автор.



Серед товарів, з етикетками від яких Трой Дугас любить працювати найбільше – сигари, віскі, пиво. Етикетки або їх частини автор зазвичай наклеює на дерев’яні панелі або щільний картон.

«На перший погляд мої роботи можуть здатися дуже серйозними і дуже організованими, – зазначає Трой Дугас. – Але коли ви детальніше вивчите їх, то я думаю, що знайдете ці твори швидше кумедними. Нічого серйозного, як здається спочатку».

Ці слова нашого героя викликають до нього симпатію: нечасто зустрінеш автора, який відгукується про свою творчість в подібному ключі і не намагається наповнити прості роботи складною і нікому не зрозумілою філософією.



Кілька слів про автора. Трой Дугас народився в США в 1970 році. Деякий час автор жив у Нью-Йорку, де працював дизайнером. Зараз Трой переїхав в місто Лафайєтт, і в основному займається творчою діяльністю. На рахунку автора кілька персональних виставок на території США, також його роботи можна побачити в колекціях деяких музеїв.

Хороший товар требует хорошего оформления. А что как не яркая, оригинальная этикетка может достойно его представить, дать исчерпывающую информацию о содержимом, выработать хорошее впечатление о нем и стойкую мотивацию на покупку? Компания  http://etiketki24.ru/ предлагает широкий выбор этикеток, с ними ваш товар будет смотреться намного привлекательней!