Металізовані татуювання на волоссі від Scünci

Оригінальні вишукані тимчасові тату, що красиво мерехтять металевим блиском, цього року стали модним трендом: ними прикрашають руки, передпліччя, груди і навіть обличчя. Інтерес до них підігріли яскраві фотосесії з Ріаною і Бейонсе, що прикрасили свої бездоганні тіла такими флеш-тату. А віднедавна сріблясті і золотисті флеш-тату можна буде побачити і на волоссі сучасних модниць.

Цю ідею подали дизайнери компанії scünci, яка є підрозділом американської корпорації Conair. І, схоже, вона має всі шанси на популярність.

Золото (нехай і несправжнє) у волоссі - мабуть багато представниць прекрасної половини бажали би собі таку прикрасу.

Стилісти scünci розробили і випустили комплект тимчасових тату-наклейок Hair Tattoos, покликаних прикрасити дівочу зачіску, зробити її яскравішою, оригінальнішою і привабливішою.



В комплект вартістю $4,99 увійшли два листа флеш-тату, придатних для оформлення волосся, а також рук, грудей або інших областей тіла. Золотисті і сріблясті металізовані тату для волосся виготовляються і наносяться за тією ж технологією, що і подібні прикраси для тіла.

Для використання досить зняти з обраної картинки захисну плівку, прикласти її до бажаного місця на зачісці і зверху притиснути вологою губкою або рушником. Почекавши до пів-хвилини, поки папір намокне і стане напівпрозорим, її можна зняти. І милуватися чудовою мерехтливою смужкою, що залишилася на волоссі .

При використанні тату важливо дотримуватися двох умов. Перше – волосся, куди буде наноситися тату, повинне бути абсолютно рівними на весь час його носіння (дівчатам з кучерявими волоссям тут не дуже пощастило).

Друге – місце зачіски, де розміщена флеш-тату, не можна розчісувати. Інакше картинка просто розсиплеться. Дотримуючись цих умов, можна похизуватися металізованим татуюванням на волоссі кілька днів – до наступного їх миття.

До речі, ефект металізованих флеш-тату для волосся від Scünci встигла випробувати на собі юна американська модель Кайлі Дженнер, одна з сестер світської левиці Кім Кардашьян (на фото зверху). У поєднанні з сливової помадою, на рівному темному волоссі вийшло непогано, чи не так?

Выездная фотосъемка детей. Прайс по данной услуге представлен в на страницах портфолио Кирилла Кузьмина. Заказы на фотосъемку детей принимаются на вторую половину мая 2016. Итак, прежде всего, имеет смысл понять разницу между возрастными группами детей в плане студийной фотосъемки. 0,5-3 года 1. Фотографировать малышей этого возраста в… http://color-foto.com/kids/