Світлові штори Luminous від LumiGram

В одній з публікацій ми розповідали про шаль LumiShawl, що світиться в темряві, виготовлена з легкого оптоволокна і здатна оригінально доповнити вечірній наряд. Виготовлена майстрами французької дизайнерської студії LumiGram, вона пропонувалася в різних варіантах кольору тканини. І, відповідно, світилася в темряві різними відтінками.

За минулий час дизайнери компанії значно розширили свій асортимент. І запропонували кілька цікавих новинок, які включали в себе світлові оптоволоконні штори Luminous Curtain, створені ніби зі звичайної тканини при світлі дня, і романтично доповнюють обстановку після настання сутінків.

Матеріал, який використано для виготовлення штор – те саме оптоволокно, з якого в 90-х робили кумедні і модні на той час світильники-пучки. Тільки в даному випадку він більш тонкий, еластичний і відмінно переносить ручне прання без віджимання. Забезпечує належну практичність і міцна бавовняна кромка, на якій передбачені петлі для закріплення штори.

Світлові штори доступні в 11 варіантах кольору тканини і 5 варіантах кольору свічення, включаючи білий, блакитний, зелений, червоний і жовтий. При цьому покупець може вибрати фіранки з легким (стандарт) або більш потужним рівнем світіння, що розрізняються за ціною практично в два рази.

До речі, в комплекті з такими шторами гарно будуть дивитися чудові жалюзі, які можна придбати тут http://xn——7sbqbggtmqjl7n.dp.ua/ причому по досить привабливій ціні.



До питання ціни – вона, як і інших продуктів дизайнерської студії, досить висока. У «стандартному» варіанті яскравості світіння Luminous Curtain, при розмірі штор 245х160 см, ціна комплекту становить 439 євро. Підвищена яскравість світіння, коли ефект буде добре помітний і в світлий час доби, обійдеться користувачеві ще в 400 євро – разом 839 євро за комплект.

За запитом дизайнери готові запропонувати штори і інших розмірів, зазначених клієнтом. Легке і загадкове – або яскраве і потужне, в залежності від обраного варіанту, світіння штор забезпечує пряме підключення до електромережі через комплектний адаптер, або використання батарейок формату ААА, які вставляються в компактний, практично непомітний блок в нижній частині полотна.

У будь-якому з варіантів незвичайні штори здатні оригінально доповнити дизайн спальні або іншого приміщення, створивши романтичну атмосферу – і виступаючи в якості світильника-нічника.