“Татомобіль” для комфортних прогулянок

Прогулянки з дітьми — це завжди чудово! Свіже повітря, прекрасна атмосфера і можливість досхочу набігатися. Але! Думаю, всі батьки стикалися з ситуацією, коли малюк змучившись, починає канючити і проситися на ручки. Що зазвичай роблять в таких ситуаціях тати й мами? Правильно, найчастіше садять малюків на плечі. На жаль, навіть найвитриваліші татусі дуже швидко втомлюються від такого способу носіння, а ще це може призвести до падіння малечі!

Що ж, прогрес не стоїть на місці, а «турботливі уми» давно вирішили цю проблему за допомогою спеціальних пристосувань для перенесення дітей.

Piggyback Rider — спеціальний рюкзак, де до лямок кріпиться поперечина, на яку дитина може встати ногами.

Малюк встає на металеву платформу і фіксується міцними ременями, що не дають дитині впасти. При цьому руки у всіх вільні і ви можете спокійно насолоджуватися далі вашою прогулянкою. Вага Piggyback Rider складає всього 3 кг і розрахований на дітей від 3 до 7 років.

Творці цього пристосування стверджують, що він зроблений так, що хребет не напружується і не піддається будь-яким пошкодженням. У комплекті з рюкзаком йде додатковий відсік для речей, що дозволяє вам захопити з собою всі потрібні речі.

Багато батьків вже оцінили цей новомодний винахід і стверджують, що тепер їх прогулянки стали більш захоплюючими, а дитина більш охоче їде на природу. А якщо ви хочете ще добре приодіти малечу, то раджу зайти сюди http://happy-panda.com.ua/13-detskaya-odezhda, такої різноманітності комфортного, стильного і добротного дитячого одягу ви ніде більше не знайдете!

Але, якщо вам здається, що таке пристосування не дуже зручне для малюка і що дитина може так само втомлюватися, стоячи на ногах за спиною батьків, то ось вам сидячий варіант Saddle Baby.



Малюк сидить на плечах у тата з вільними руками, а тато не мандражує, що дитина впаде вниз, задивившись на собачку. Ноги дитини фіксуються м’якими манжетами, а сидіння має поглиблення для попки, яке знижує ризик зісковзнути вбік.

Єдиний недолік цього пристосування — це його вартість. Коштує така штука майже стільки ж, скільки звичайне автокрісло для дитини.