Шолом віртуальної реальності Sony PS4 появиться у продажу наступного року

PlayStation VR або шолом віртуальної реальності Sony PS4 розбурхав весь ігровий світ. Його виходу чекають вже кілька років і як заявляють впливові ЗМІ, придбати бажаний гаджет ми зможемо вже в першій половині 2016 року.

Щоб зануритися в абсолютно інший всесвіт, знадобиться лише PS4, а не потужні дорогі комп’ютери з купою сторонніх аксесуарів. Всі датчики відстеження руху вже вбудовані в DualShok 4. Так що ж чекає нас після виходу PlayStation VR?



Почнемо з того, що PlayStation VR оснащений OLED-дисплеєм з діагоналлю 5,7 дюйма і роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Розробники домоглися того, щоб збільшити кут огляду дисплея до 100 градусів. Перевагою гарнітури є відсутність ефекту розмиття зображення при русі гравця головою. Цього домоглися за допомогою частоти оновлення картинки в 120 Гц. Само собою технічні характеристики PS 4 нижчі, ніж у топових комп’ютерів, але Sony домоглися того, що розробили спеціальну технологію, яка вбудовує проміжні кадри автоматично. Таким чином картинка стає максимально плавною в русі.

Відстежувати положення гарнітури буде PlayStation Camera, яка продається окремо від PlaySation 4. Вона оснащена двома окремими оптичними сенсорами для точного визначення відстані до об’єкта. У корпус PlayStation VR вбудовані 9 світлодіодів, які бачить камера. Також світлодіоди, вбудовані у DualShok 4, що дозволяє приставці бачити кожен рух ваших рук в тривимірному просторі.

У PlayStation VR вбудовані гіроскоп і акселерометр, які відстежують рухи більш чітко.

В Sony натякнули, що вклали “тонни” грошей в розробку дивовижних проектів для PS VR, і не обмежується примітивними жанрами. Гравці зможуть насолодитися більш 30 новими ігровими проектами, серед яких екшн, пізнавальні ігри, головоломки, хоррори, розслаблюючі ігри,  і багато іншого.

 

 

Якщо ви бажаєте купити Star Wars Battlefront PS4 Киев найбільш вигідна пропозиція на вас чекає в інтернет-магазині consoleshop.com.ua