Екстремальна стрижка японським мечем від в’єтнамського стиліста

Любите гострі відчуття? А як щодо стрижки в модному салоні тільки не ножицями, а добре заточеною катаною - національним японським мечем? Коли один неправильний рух майстра може призвести до втрати вуха або серйозного порізу ніжної жіночої шиї...

Якщо ви прагнете виглядати красиво, стильно і привабливо, ласкаво просимо до київського салону краси “Dolce Bella”. Ось тут dolcebella.com.ua ви знайдете весь перелік послуг, будьте впевнені, тутешні досвідчені косметологи, перукарі, масажисти і інші спеціалісти докладуть всіх зусиль, щоб ви отримали максимум очікуваного результату і задоволення!

Незвичайну послугу створення модної жіночої стрижки за допомогою самурайського меча запропонував своїм клієнткам один з в’єтнамських салонів краси, розташований в місті Дананг. Виконанням екзотичного дійства займається сам власник салону – 34-річний стиліст Нгуєн Хонг Ханг (Nguyen Hoang Hung).

Майстер з 10-річною практикою цей спосіб створення жіночої стрижки за допомогою японського меча придумав ще в 2010 році. Правда, він використовує при цьому не стандартну катану, а скорочений її варіант – меч вакізасі, що також виготовляється з багатошарової сталі, надзвичайно гострий, але дає більшу свободу рухів в обмеженому просторі салону.


Чотири роки практики, і вʼєтнамський стиліст демонструє чудеса екстремальної жіночої стрижки японським мечем. Причому підкреслює, що найкраще незвичайний інструмент підходить для створення каскадної зачіски і модного боба.

Меч вакізасі – не єдиний інструмент, який використовується в салоні Нгуєна для створення модної зачіски. Непогано майстер управляється і з ножицями: причому відразу з 11 їх екземплярами.

До речі, у травні 2012 саме Нгуєн Хонг Ханг поставив світовий рекорд, зафіксований у Книзі рекордів Гіннесса, коли на модну стрижку витратив всього 59 секунд – і використовував при цьому майже одночасно 11 різних ножиць.



При тому, що клієнток в екстрим-салоні краси Дананга і без того вистачає, майстер не збирається зупинятися на досягнутому. Його наступний планований рекорд – швидкісна жіноча стрижка відразу двома японськими мечами.

Потрібно відзначити, що стрижки за допомогою ножів практикуються і в інших перукарнях Японії, Китаю, і інших здебільшого азійських країн, втім там ця процедура не виглядає так ефектно і екстремально.