Розумна лампочка від Sony подарує світло і музику

У «розумних» будинках повинні бути «розумні» освітлювальні прилади. Зрозуміло, що світлодіодні, та ще й бажано з дистанційним керуванням через смартфон. На щастя, подібних рішень на ринку багато. Ще одну таку новинку компанія Sony створила весною цього року. Правда, японські розробники дещо вдосконалили концепцію, їх лампочка LED Light Bulb Speaker, крім іншого, вміє програвати музику.

Дійсно, японська корпорація, відома своїми високотехнологічними музичними гаджетами вміє радувати всіх меломанів! Тільки уявіть. Ви прийшли додому, тримаючи в руках свій смартфон, натискаєте лише на одну кнопку, а у всій квартирі починає грати ваша улюблена мелодія. Звук чистий, приємний і повне стерео. А найголовніше — ніяких проводів, динаміків, великих колонок. Як так? Все просто!

Отож, одна з останніх розробок компанії поповнює архів хитромудрих пристроїв для розумного будинку, і це — інноваційна лампочка Sony LED Light Bulb Speaker (маркування пристрою LSPX-100E26J). Дане технологічне ноу-хау являє собою стандартну світлодіодну лампочку, яка додатково оснащена динаміком потужністю 2 вт. Завдяки такому пристрою у вашому будинку завжди буде світло і ви зможете організувати стерео-звучання по всьому будинку. Можете не сумніватися, з таким чудо-приладом Ваша вечірка стане незабутньою, у всякому разі, так запевняють розробники!



Розумна лампочка має модуль бездротового зв’язку Bluetooth 3.0. і володіє яскравістю в 360 люмен, а це трохи слабкіше лампочки в 40 ват. Завдяки вашому смартфону і спеціальному додатку, ви зможете управляти гучністю, музикою, а так само яскравістю світла у вашій кімнаті. Звичайно ж, є пульт, який підключається через NFC.

Якщо ви зацікавилися, то купити розумну лампочку Sony LED Light Bulb Speaker ви зможете за $199. У продажу лампочка від Sony з’явилася вже з 23 травня. Спершу у Японії, а трохи пізніше, швидше за все і у всьому світі.

Щоби заощадити сімейний бюджет, купляйте по вигідній ціні енергозберігаючі лампи в інтернет магазині W.Shop. Саме тут представлено широкий асортимент сертифікованої продукції різноманітної цінової категорії