В Ісландії будуть виробляти спортивне харчування з канадських цвіркунів

Дивовижний делікатес для тих, хто активно піклується про свою фізичну форму, в кінці листопада надійде на прилавки спортивних магазинів Ісландії. Мова йде про біодобавки і білкові батончики, вироблених на основі борошна... з цвіркунів!

Два ісландських підприємця, дизайнер Буї Адальстейнссон і маркетолог Стефан Тороддсен, впевнені, що цвіркуни – прекрасний базовий матеріал для виробництва спортивного харчування. Рік тому Тороддсен і Адальстейнссон відкрили власну фірму під назвою Crowbar Protein – спеціально для того, щоб випускати збагачені вітамінами і мікроелементами білкові батончики з цвіркунів.

Цвіркуни самі по собі є чудовими джерелами білка і мікроелементів, впевнені ісландці, а якщо до них додати шоколад, кунжут, фініки, гарбузове та соняшникові насіннячко, ефект буде ще сильнішим. При цьому батончики не просто корисні, а й смачні, запевняють виробники. Думаю, не кожному буде до вподоби така екзотична добавка,  втім завжди можна замовити перевірене ефективне спортивне харчування в онлайн-маркеті СуперМен.

Новинку, що отримала назву Jungle Bar, вже випробували під час презентації відвідувачі одного з ресторанів Копенгагена, і як повідомляється, цвіркуни мали неабиякий успіх.

У самій Ісландії цвіркуни не водяться, і налагодити їх вирощування в місцевих умовах досить складно. Тому сировину для виробництва спортивного харчування – дрібноперемелених комах – будуть завозити з Канади.