Мультифункціональне ліжко майбутнього від компанії Ammique

Нашим світом вже давно правлять високі технології, але мало кому в голову приходить думка про те, що навіть найпростіше ліжко можна зробити більш досконалим і сучасним, адже воно — це святе місце, яке дозволяє розслабитися і набратися сил на нові звершення. Якщо ще враховувати той факт, що люди проводять уві сні одну третю частину свого життя, то важливість ліжка взагалі перестає викликати сумніви.

Здоровий сон — це повітря людини. До речі, ось яка хороша пропозиція: ортопедические матрасы Одесса со скидкой, не вагайтесь, а замовляйте прямо зараз, бо кількість ортопедичних матрасів по такій чудовій ціні в салоні Askona обмежена!

Професіонали, що працюють у фірмі Ammique, вирішили подбати про сновидіннях людства і створити нове ліжко, яку можна без вагань назвати ліжком з майбутнього. Меблеві шедеври даної компанії коштують недешево (від 60 000 доларів), тому поки доступні далеко не всім. Меблеві генії 21 століття створюють творіння, оснащуючи їх різноманітними прогресивними обладнаннями та агрегатами.



Кожен з трьох шарів матраца абсолютно не залежить один від одного. З допомогою революційних ідей у створенні його шарів потоки повітря живлять тіло людину, яка відправився в царство снів. При проектуванні ліжка творці не забули про любов людей до перегляду телевізора, прослуховування музичних творів і простому лежачому відпочинку. Саме тому співробітники Ammique оснастили своє дітище стереосистемою і великим телевізійним дисплеєм.

Крім того, в ліжко вбудовано спеціальне пристосування, яке дає можливість одним натисканням закрити його особливими фіранками. Завдяки цим інноваціям, можна перетворити свою постіль в кінотеатр навіть в денний час.

Крім всього вище перерахованого, в комплект входить комп’ютер для контролю і управління системою, що регулює кут нахилу. Тобто, якщо побажаєте, ви можете, не докладаючи серйозних зусиль, просто натиснути на клавіші і встановити ліжко таким чином, щоб вам було максимально комфортно спати або дивитися кінофільми.