10000 кісток в ресторані Hueso, Мексика

А ось черговий оригінальний варіант оформлення інтер'єру. Архітектори концепт-студії Cadena + Asociados при проектуванні дизайну ресторану Hueso в мексиканському містечку Гвадалахарі сприйняли його назву дослівно і замурували в стіни більш ніж 10000 кісток тварин

Невеликий концептуальний ресторан Hueso у Мексиці, хоч і займає близько 23 квадратних метрів, вже кілька місяців викликає підвищений інтерес туристів і місцевих жителів.

Перед архітекторами дизайн-студії Cadena + Asociados було поставлено завдання оживити простір споруди 1940-х років, що вони і зробили з точністю до навпаки, підійшовши до вирішення питання буквально.



Прийнявши за основу проекту майбутню назву місця — Hueso, що походить від іспанського “кістки”, — у стіни закладу в буквальному сенсі слова замурували понад 10000 кісток хребетних ссавців. Втім черепа, ребра, гомілки, стегнові та інші частини кістяка не викликають відчуття кладовища домашніх тварин, а малюнки анатомічної будови звірів, що також розвішані на стінах, припадуть до вподоби майбутнім ветеринарам.

Правда, вивчати зоологію доведеться за однією партою з іншими відвідувачами — вздовж всього першого поверху Hueso розтягнутий загальний стіл. Стіни наглухо вибілені, що створює в інтер’єрі хоч і незвичну, але дуже красиву концептуальну фактуру.

Атмосфера вийшла чистою, натуральною і навіть одухотвореною: сидячи за столом, ти відчуєш себе як мінімум відвідувачем музею сучасного мистецтва, як максимум — членом племені майя, що живуть в XXI столітті.



Творчі дизайнери компанії http://realstroyservice.kiev.ua реалізують в життя ваше бачення оселі мрії. Стіни, підлога, стеля: все буде дихати комфортом, вишуканістю і креативом