Оригінальна помада-підвіска від Крістіана Лубутена

Спочатку він здобув популярність завдяки використанню божевільної гри кольору при створенні дизайнерського жіночого взуття. Потім узявся за випуск лаку для нігтів, наділеного високою стійкістю і незвичайною формою флакона. І, нарешті, звернувся до сфери декоративної косметики для обличчя – анонсувавши випуск помади в симпатичному тюбику, який цілком можна використовувати в якості підвіски в наборі біжутерії.

Для тих, хто ще не здогадався – мова йде про знаменитого французького модельєра і дизайнера Крістіана Лубутена, який створив безліч оригінальних і вишуканих дамських аксесуарів.

До речі, якщо ви завжди прагнете гарно одіватися, мати бездоганний привабливий вигляд, завітайте в интернет-магазине Прета, там є все, що потрібно справжній леді!


Christian Louboutin


Нову помаду Christian Louboutin знаменитого французького дизайнера, яка вже надійшла в продаж просто не могли випустити в тюбику стандартного виду: це було б надто нудно і прозаїчно. Ідею оформлення упаковки, як і у випадку з лаками для нігтів Scarabee, автори запозичили в історичних мотивах Стародавнього Єгипту.

Результат – тюбик-підвіска оригінальної форми, що нагадує мініатюрний флакон для безцінних аромо-масел, що активно використовувалися в тому ж Єгипті і належать виключно коронованим особам і еліті, завдяки своїй надзвичайній вартості і складності приготування. До вартості давньоєгипетських ароматичних масел ціна помади для губ від Крістіан Лубутен, звичайно, не дотягує, але і від середнього рівня відрізняється. Анонсована ціна такої помади-підвіски становить $90 за тюбик.

При цьому купити помаду Christian Louboutin lipstick можна буде у 38 варіантах відтінків. І трьох – складів: з шовковистою текстурою атласного блиску, оксамитовою матовою і легкою прозорою “вуаллю”. Визначити їх візуально можна буде по виду тюбика – золотистий матовий, глянсовий або лускатий.


Special signature Rouge Louboutin


“Перлиною” лінійки помади стане класична червона помада special signature Rouge Louboutin в тюбику матового чорного кольору з золотисто-білою “короною”-ковпачком.

При цьому всі тюбики мають на ковпачках невелику металеву петлю, що дозволяє затягнути ланцюжок або шнурок і носити помаду від Лубутена в якості оригінальної прикраси на шиї.