Сенсорні столи для замовлень в піцеріях Піца Хат

Бажаєте побачити у своїй піці побільше соусу або грибів, хочете, щоб на одній її половині був ароматний бекон — а на іншій шматочки копченої грудинки або морепродукти? Звичайно, ви можете приготувати таку піцу вдома самостійно згідно власного смаку та фантазії. Якщо, звичайно, дозволяє час і є бажання возитися з тістом і готувати начинку. А якщо хочеться «покапризувати» і отримати щось особливе в ресторанчику, чи кафе?

Досі така можливість була практично нереальна, гостям пропонувалися стандартні страви, що виготовляються за стандартними ж рецептами. Втім, незабаром ситуація цілком може змінитися завдяки оригінальній розробці інженерів і дизайнерів американської Chaotic Moon Studios, створеної в партнерстві зі знаменитою мережею піцерій Pizza Hut.

Існуюча поки у вигляді концепту, але маюча всі шанси втілитися в життя новинка – Pizza Hut Interactive Touchscreen Table, являє собою стіл з інтерактивною стільницею-екраном.

Вбудована в стільницю система обробки та передачі інформації, як і спеціально розроблена програма із забавним інтерфейсом, забезпечують її функціональну роботу. А користувачі отримують можливість персоналізувати піцу за власним смаком і зробити замовлення, не витрачаючи час на довгі пояснення офіціантові, чого саме вони хочуть.


Клієнти ресторанчика Піца Хат — а інтерактивний стіл розроблений саме для цих закладів, отримують можливість обрати бажаний розмір піци, відповідні соуси і наповнювачі. Останні можуть бути в подвійній кількості, чергуватися на декількох секторах, займаючи, приміром, половину майбутньої піци в одній комбінації, а половину — в іншій.

Зручний інтерфейс сенсорного столу дозволяє замовити також супутні страви — гострі курячі крильця, сирні палички, солодощі, напої, вибрати відповідний спосіб оплати. А поки замовлення буде готуватися, можна розважитися однією з пропонованих ігор: поодинці або компанією, спробувавши обіграти партнерів (хто переміг, той і платить!).

Представники компанії заявили журналістам, що концепція інтерактивного столу має всі шанси стати майбутнім Pizza Hut у плані створення замовлень, а ось термінів — коли такі столи можна буде побачити в ресторанах і випробувати їх роботу самому, на жаль, поки що ніхто не називає. Хоча подібне рішення напевно привернуло б до піцерії Піца Хат масу нових клієнтів.

Смачну піцу на любий смак пропонує піцерія Паприка, просто зробіть дзвінок, і улюблений смаколик миттєво буде доставлено вам в любий куточок Києва!