Ангельське весілля вартістю $31 мільйон

Молода китайська пара у складі прекрасної юної Ying Yang, і її чарівного чоловіка Huang Xiaoming, немов зійшла з якогось гламурного глянцю. І це твердження майже буквальне: дівчина представлена в числі найвідоміших і високооплачуваних китайських моделей, є популярною співачкою і актрисою.

Наречений – учасник рекламних кампаній Gucci, також не раз з’являвся на великих екранах і сценах в ролі актора і співака. Успішна діяльність і забезпечені батьки дівчини дозволили молодим людям не просто відчувати себе вільними у фінансових витратах, але і зіграти одне з найбільш розкішних у світі весіль, що обійшлася парі, згідно представленої в мережі інформації, у 31 мільйон доларів! І це, для порівняння, майже в 15 разів більше, ніж витрачено пару років тому на одруження принца Люксембургу Гійома та бельгійської графині Стефані де Ланнуа.

Чудова фотосесія! Зрештою професійний фотограф Одеса не гірше би справився з цим завданням.



Інг Янг, яку нерідко називають китайською Кім Кардашян, зустрічалася з Хуаном Сяомином майже 6 років. Хоча це, напевно, було не зовсім легко робити через високу завантаженість обох акторів.

Досить довго молоді люди готувалися до весілля, намагаючись продумати всі деталі і дрібниці, і не економити на цьому гроші.

Європейське плаття для весільної церемонії, з шикарним шлейфом і мереживною обробкою, було замовлено у дизайнерів модного дому Діор. На його виготовлення у майстрів пішло п’ять місяців. Доповнила наряд виконана в античному стилі тіара і розкішне намисто.

Що стосується самого торжества – воно проходило в багато оформленому живими квітами і зеленню Шанхайському виставковому центрі, прикрашеному святковою ілюмінацією і особливим логотипом ah, складеному з перших літер імені нареченої і нареченого.

На весіллі були присутні дві тисячі гостей – друзів і родичів молодят, а також відомих знаменитостей. Для всіх були приготовані особливі подарункові пакети, що включили в себе серед інших корисних штучок і мобільні телефони.

Ще близько сотні представників ЗМІ та модних брендів були запрошені в якості спонсорів грандіозного весілля, оплативши частину витрат на супер-весілля.

Частуванню гостей на весіллі також приділили чимало уваги. Головним моментом тут стало церемоніальне розрізання нареченим і нареченою триметрового торта, виконаного в білих і бежевих тонах і прикрашеного, крім кремових кольорів, каруселлю, що обертається з конячками.