Карл Лагерфельд відкриває власний інтернет-магазин

Відомий модельєр Карл Лагерфельд відкриває свій інтернет-магазин, який почне роботу з кінця листопада поточного року. Сайт буде доступний в 97 країнах і представлений на п'яти мовах.

У день старту нового проекту на сайті Artnet.com пройде аукціон, де виставлять ескізи Лагерфельда і кілька моделей сумок. У самому інтернет-магазині будуть представлені речі з нових колекцій, а також аксесуари і окуляри.

Не зважаючи на свій статечний вік, а легенді світової fashion-індустрії вже поза 82 роки, він успішно керує трьома відомими брендами: Chanel, Fendi, а також власною маркою Karl Lagerfeld. Тільки для модного будинку Chanel модельєр щорічно випускає по сім колекцій. Поки його колеги йдуть на пенсію через похилий вік, він запускає нову лінію дитячого одягу в рамках бренду Karl Lagerfeld. Крім того, зйомки всіх рекламних кампаній він виконує сам. А от

Деякі науковці всерйоз зацікавилися ДНК Лагерфельда і вирішили дослідити його кров на предмет чудодійного “еліксиру молодості”. Дизайнер, втім, поки не готовий жертвувати свої біоматеріали науці.

До речі, останнім часом у світі спостерігається тенденція, коли зірки шоу-бізнесу відкривають власні комерційні сайти, де збираються продавати свої брендові речі. А от  відома рок-зірка Земфіра нещодавно відкрила свій інтернет-магазин, в якому представлені диски, вінілові платівки та одяг від її багатолітньої подруги - актриси, режисера Ренати Литвинової. Таким чином 39-річна епатажна співачка Земфіра Рамазанова вирішила зайнятися власним бізнесом, повідомляє журнал Star Hit.

А ще тут шанувальник Земфіри мають можливість придбати футболки, створені за ескізами Ренати Литвинової. За даними видання, футболка з кольоровим принтом у вигляді заголовної фотографії з обкладинки останнього альбому Земфіри “Жити в твоїй голові” оцінена в 1500 російських рублів.
Одяг, створений Литвиновою, коштує трохи дорожче. Наразі про комерційний успіх сервісу нічого невідомо.


большой