Samsung продала мільйон пральних машин майбутнього

Герої фільму «Назад в майбутнє 2», прилетівши в 2015 рік, напевно, не очікували побачити тут пральну машину, ключова інноваційна особливість якої полягає в додатковій раковині для замочування. Але покупці з різних країн світу вирішили інакше – пральна машина майбутнього Samsung Active Dualwash встановила рекорд продажів.

За дев’ять місяців з моменту анонса Active Dualwash з’явилися більш ніж у мільйоні будинків і квартир. Це означає, що в середньому у світі продавалося 3500 пристроїв щодня, або 5 машин кожні дві хвилини.

Перш за все, виробники запевняють у абсолютній надійності і довговічності свого революціного апарату. Не будемо піддавати сумніву це твердження, але, як відомо, нічого нема вічного, і якщо у вас навіть така крута пралка зіпсується, ви завжди зможете звернутись у сервисний центр b60.com.ua, тутешні досвідчені і добросовісні майстри швидко впораються з будь-якою проблемою!



Отже, в чому ж полягає переваги подвійного (судячи з назви моделі) прання в Active Dualwash? У неї є звичайний для машин з вертикальним завантаженням барабан, а над ним – раковина з ребристою поверхнею і системою подачі води, де пропонується замочити делікатні речі і акуратно видалити з них забруднення вручну. Після цього речі можна перемістити в барабан для подальшої прання, полоскання або віджимання.

На думку розробника, рішення, використане в Active Dualwash, актуально для багатьох сімей. По-перше, деякі делікатні речі на зразок жіночих колготок, дитячих м’яких іграшок, шовкових і шифонових предметів гардероба, мереживного білизни, краще не прати в машині. Так і не будете ж ви запускати делікатний режим через пару шовкових хусток?

Таким чином, Active Dualwash економить воду і електроенергію. Крім того, режим Super Speed, реалізований у пристрої, скорочує щотижневий час прання на 3 години, причому без втрати якості, а повний цикл триває 36 хвилин. Підвищує ефективність і застосовувана в цій пралці технологія AquaJet – направлені струмені води очищають акуратніше механічного тертя тканини. Крім того технологія activewash забезпечує делікатне видалення плям і попереднє прання.