5 косметичних процедур, які найкраще робити взимку

Узимку наше тіло потребує особливого догляду. Але варто пам'ятати, що не всі процедури однаково корисні. Зима - найбільш сприятливий час для багатьох косметичних процедур. Яких саме, читайте в нашому огляді.

Відбілювання

Це якраз приклад самої «зимової» процедури. Саме після літнього активного сонця на обличчі й тілі з’являються пігментні плями і ластовиння. Влітку і навесні процедури по їх видаленню будуть марні, а іноді ще й небезпечні: якщо ультрафіолетові промені поранять очищену шкіру, можуть залишитися некрасиві сліди. Тому, якщо ви вирішили привести шкіру таким чином в порядок, то зараз - саме час.

Миттєвого ефекту, швидше за все, не вийде, а ось через три-чотири процедури результат буде очевидним.


Видалення родимок і бородавок

Як і в попередньому випадку, займатися цими процедурами слід тоді, коли сонце не таке активне і всі ділянки тіла, крім обличчя, не піддаються впливу ультрафіолету. Видаляються родимки або бородавки за один сеанс, причому зараз ці процедури безболісні. Але важливо пам’ятати, що перед тим як зважитися на видалення, необхідно отримати консультацію лікаря-спеціаліста, інакше ризик отримати ускладнення дуже великий.


Перманентний макіяж

Знову-таки, проводячи цю процедуру в холодну пору року, ми зводимо до мінімуму вплив ультрафіолетових променів. Процес загоєння шкіри буде відбуватися швидше, ніж у теплу пору року. І, звичайно, ризик занести мікроби і бактерії в мікроранки теж мінімальний.


Ін’єкції краси

Якщо ви вирішили позбутися від зморшок, підвищити тонус і повернути пружність шкірі за допомогою різних ін’єкцій, то зараз - найкращий час для таких «уколів краси».

Можна, не побоюючись, отримати запалення, провести курс мезотерапії: у холодну пору року ця процедура набагато безпечнішою.


Пілінг

Чому варто уникати пілінгу, особливо хімічного, влітку? Знову-таки через згубну дію УФ-променів. Якщо цю процедуру провести в період найбільшої сонячної активності, пігментні плями стануть вашими вірними супутниками, і потім ще більше доведеться від них позбавлятися.


І кілька слів про косметичні засоби. Взимку віддавайте перевагу косметиці з натуральними компонентами і вітамінами. Саме такою є косметика «White Mandarin», інформацію про яку можна почерпнути на сайті whitemandarins.com. Головне, на що потрібно звернути увагу в холодний час - це те, що взимку шкіра обличчя потребує активного живлення і зволоження.

Але тут не підійдуть звичайні літні креми, у складі яких є вологоутримуючі компоненти. «Зимова» структура засобів для догляду повинна бути більш щільною і маслянистою, а також не повинна містити спирт.