Американець Томас Беаті, котрий здатний народжувати дітей

Чарлі Чаплін був неабиякий оригінал-жартівник, причому як у кіно, так і в реальному житті. Одна з його витівок - заповіт мільйона доларів першому чоловікові, який зуміє народити дитину. Сучасні досягнення в області генотерапії і трансплантації дають надію безумцям ХІ на щасливий результат зухвалої витівки «Маленького Бродяги» XX.

Ось не знаю, чи американець Томас Беаті отримав заповіт Чапліна. Справа у тому, що він не тільки завагітнів (а перший раз це сталося ще у 2008 році), але навіть справив на світ Божий трьох здорових дітей!



Зараз Томасу сорок років. Він народився на Гаваях (США) з жіночими статевими органами, хоча зовні завжди виглядав і психологічно себе проявляв саме як чоловік, а тому відважився на операцію по зміні статі, при чому жіночі репродуктивні органи вирішив залишити, так, про всяк випадок.

Томас Беаті жив як  чоловік майже до тридцятирічного віку, при чому були оформлені нові документи, отож “чоловічий статус” був закріплений офіційно. У 2003 році він легально одружився на молодій жінці, яку звуть Ненсі. Однак ще до весілля з нею трапилося нещастя: вона пережила операцію, яка позбавила Ненсі матки. Інакше кажучи, жінка не могла мати дітей.

Коли Томас дізнався про це, він сам вирішив завагітніти і стати мамою! Він припинив приймати ліки, що активізують чоловічі гормони, тому незабаром відновилася активність жіночих. І тоді знову були змінені документи, включаючи свідоцтво про шлюб: сімейна пара Томас і Ненсі стали офіційно однієї статі - жіночої.



Їхнє спільне життя було щасливим, вони разом виховували своїх дітей, і причин для занепокоєння не було. Але спокій був порушений, коли Том познайомився з жінкою по імені Амбар Ніколас і закохався в неї. Вони зійшлися, і до нього знову повернулася чоловіча активність, хоча у Томаса, повторюємо, зберігалися і суто жіночі органи.

У березні 2013 року Тому порушив у суді справу про розлучення з Ненсі. Суд Гаваїв відмовив йому в офіційному акті розлучення на тій підставі, що питання про приналежність Томаса Беаті, то до чоловіків, то до жінок викликає сумнів у офіційності його одруження. У відповідності з цим також було поставлено під сумнів правомірність поділу майна і фінансового стану.



Не так давно інший суд скасував рішення суду Гаваїв і визнав розлучення Томаса і Ненсі юридично правомірним.

«Такі люди, як Томас Беаті, що належать відразу до двох статей – чоловічої і жіночої, мають необмежене право офіційно укладати акти про одруження або офіційно порушувати в судах процедуру розлучення, – сказав адвокат Девід Кантор. – А його троє дітей і покинута дружина мають право на фінансову допомогу, гарантовану законодавством штату Арізона».