Креативна реклама - справжнє мистецтво!

У більшості випадків нас оточує досить посередня і сумна реклама. По телевізору крутять одні й ті ж сюжети, які абсолютне не запам"ятовуються, і не викликають бажання придбати товар, а лише дратують глядача. Теж саме стосується і реклами на різних плакатах, листівках, бігбордах. Тим не менш, серед всієї цієї безглуздого ширпотребу зустрічаються і справжні самородки.

Дивлячись на деякі творіння, можна зрозуміти, що реклама дійсно може межувати з мистецтвом. Така реклама не тільки викликає емоції, але й змушує людину уважно вдивлятися в кожну деталь. Саме це й має робити ефективна, креативна реклама. А творчі люди агентства http://galagan.ua/ як ніхто знають що таке вдалий рекламний хід, як ефективно розкрутити бренд, суттєво збільшити кількість цільової корисної аудиторії.

Ось кілька зразків вдалої креативної реклами.

Фарба для волосся



Пийте діти, молоко (якогось бренду) і будете такими ж сильними!



Всі люблять Кока-Колу!


Кілька років тому рекламне агентство Rethink з Варкувера (Канада) провело вражаючу рекламну кампанію захищеного куленепробивного скла Scotchshield для компанії 3М.

Тоді біля офісу 3М появився такий собі «сейф», з цього самого броньованого скла Scotchshield, в якому лежало ні багато ні мало, а 3 мільйони доларів. Як вам така картина - тонке прозоре скло, за яким лежить ціла купа грошей. А неподалік стояли менеджери і всім бажаючим роздають молотки. Розіб’єш - отримуй зелені!

Звичайно ж любителів “халяви” зібралось чимало, втім ніхто так і не зміг зламати скло. Акція проходила півтора дня і про неї розповіли більшість ЗМІ міста.



Швидкість, спритність, бризки і синхронність пружних рухів — що може бути краще для реклами гарячих джерел, ніж кілька професійних спортсменок-синхроністок, виконуючих свої трюки у лікувальних грязьових джерелах і великих блакитних озерах серед пишної природи.

Дивно, але Японія дійсно рідко у кого асоціюється з великими можливостями для SPA-процедур, однак, вулканічна природа островів дала країні величезний потенціал у цій сфері. Особливо багато гарячих джерел — в Японії їх називають онсенами — в провінції Оіта. Тут і знімали відео, покликане розрекламувати місцеві термальні води на весь світ.

 


Поставити танець для синхроністок взявся олімпійський чемпіон з цього виду спорту Райка Фуджі. Саме він — автор тих приголомшливих комбінацій, численних трюків і поворотів, які дівчата роблять в унісон. А завдяки енергійному саундтреку все дійство перетворюється на захоплююче видовище, від якого неможливо відірвати погляд. Причому особливо кумедно це виглядає на тлі інших купальників, невимушено відпочиваючих у тих же джерелах.