Шоколадні листівки з фотографіями від Cocoagraph

Незвичайний варіант подарункової листівки, весільного запрошення або просто пам'ятного фото пропонують бажаючим майстри американської компанії Cocoagraph. Профіль їх роботи – друк фотографій на їстівному папері з подальшим його розміщенням на шоколадних плитках і батончиках.

Фахівці Cocoagraph беруться «надрукувати» на шоколадці будь-яке зображення – від весільних або сімейних фото, знімків малюків або природи до художніх робіт у стилі альбому і логотипів компанії-замовника. Фото вони приймають в цифровому форматі, готовий варіант шоколадної листівки відправляють замовникам поштою.

Зображення – чи то фото, чи будь-яка інша картинка, майстри беруться доповнити написом за бажанням, від привітання з святом до запрошення, приміром, на весілля, чи корпоративний захід. Більш того, замовнику надається вибір з кількох варіантів шоколаду, на якому буде розміщена картинка: це може бути молочний шоколад, білий, чорний або органічний темний шоколад у вигляді плиток, чи набору батончиків.

А ось на сайті студії “Фото Lion” ви можете замовити друк на футболках, кружках, натуральному камені, виготовлення фотомагнітиків, альбомів, і інших якісних фотосувенірів.



Вартість шоколадних листівок майстра Cocoagraph представляють як доступну. Так, плитка вагою 50 гр Life Size, квадратна або прямокутна, з уже нанесеною бажаним  малюнком обійдеться покупцеві в $8.50. Набір Bite Size Cocoagraph 3-Pack, що складається з трьох батончиків вагою 15 гр кожен, буде коштувати вже 12 доларів. Крім того, замовник може супроводити свій шоколадний подарунок з фото фірмовою паперовою листівкою Cocoagraph вартістю в 1 долар, на якій красивим шрифтом вручну буде написаний наданий їм текст.

У числі небагатьох недоліків ідеї, мабуть, можна внести лише те, що працює компанія з випуску шоколадних листівок поки тільки з американськими замовниками – її послуги за межами США недоступні. Ідейка хороша, можливо і у нас скоро хтось буде таке робити, а може і вже роблять.