«Маска гейші» - екзотична японська спа-процедура

Досить оригінальну методику живлення і зволоження шкіри обличчя, що використовувалася з VIII століття японськими гейшами і акторами, почали застосовувати в дорогих СПА-салонах Манхеттена, Нью-Йорк. Жінки, що піклуються про красу свого обличчя, готові платити гроші за накладення на нього солов'їного посліду.

Як пояснила власниця СПА-салону Шизука Бернстайн (Shizuka Bernstein), яка народилася в Японії, чудесні властивості маски для обличчя з солов’їного посліду її народу були відомі вже давно і активно використовувалися на практиці. Вибір птиці для отримання «цілющого» посліду визначається раціоном японського солов’я – угуісу, що традиційно перебував у неволі через його дуже гарний спів.

Солов’я тримали на дієті з неочищеного рису з добавкою рибного борошна, сушених соєвих бобів і соку бадилля редьки. Дані перероблені птахом продукти містять в собі велику кількість натуральних ферментів, які надають корисну дію на якісні характеристики шкіри.

Для отримання маски, званої в салоні «Маскою гейші» (Geisha Facial), використовують послід угуісу, що перебуває на тому ж раціоні та рисові висівки. Після очищення шкіри обличчя на нього наносять тонким шаром маску і залишають на 5 хвилин до висихання, після чого плівка просто знімається з шкіри. Процедура відвідувачкам салону обходиться в 180 доларів і ціна їх не відлякує: щомісяця в салон за «Маскою гейші» звертається близько сотні жінок.

До речі, ви думаєте у салонах краси можна займатися виключно оздоровчо-омолоджуючими процедурами? А ось і ні, спа салон spalotus.me пропонує чудову послугу “SPA Девичник”, гарантована насолода для тіла і душі!

А ось що каже про «Маску гейші» відомий експерт по красі Кім Джонсон: «Новина про те, що в масці міститься послід солов’я, стала дійсно приголомшливою новиною, адже мова йшла про те, що всі азіатки мають такий бездоганний колір обличчя завдяки цій процедурі. Я думаю, дана процедура не мала б успіху в США через саму думку про те, що на обличчя доведеться нанести пташиний послід.

Як його не назви – солов’їною маскою, або маскою Гейші, а суть залишиться незмінною, навіть якщо її рекламують у просунутих і престижних СПА-салонах. Я вважаю, що жінки набагато розумніші, ніж вважають рекламісти, і ми не хочемо наносити на обличчя екскременти будь-якого походження через бактерії, і інші небезпечні речовини які можуть у них міститися. Сама я кілька разів проходила цю процедуру і не вважаю її якоюсь особливою. Навіть якщо ефект освітлення шкіри обличчя був, воно того не варто»